Neko je doživio konačni slom i prodao i otišao iz ove dionice. Još se čeka da OMF CO izađe iz top 10.
Tko još nije shvatio poantu dioničarstva, slika u prilogu sve objašnjava![emo_smijeh]
Ivo Baldasar sa Stipom Mesićem po Rusiji traži investitore za Split
ne znam je li mesić i dalje u no ingre ? ako jest, ovaj tip ništa ne radi slučajno , pogotovo u rusiji, koja je ogromno tržište.ovo bi moglo ispasti jako dobro za ingru. p.s. netko je spomenuo buy signal?
Ivo Baldasar sa Stipom Mesićem po Rusiji traži investitore za Split
ne znam je li mesić i dalje u no ingre ? ako jest, ovaj tip ništa ne radi slučajno , pogotovo u rusiji, koja je ogromno tržište.ovo bi moglo ispasti jako dobro za ingru. p.s. netko je spomenuo buy signal?
daj navedi jednu pozitivnu star koju je Mesić napravio od kako je u Ingri ??? al ne za sebe,nego za ingru.
Dogovorio je s Putinom, gradnju stambenog naselja u Moskvi pred neku godinu [emo_naivan]
Ruski kapital neće u HR jako jako dugo.Politika je nekompatibilna.
Hrvatske tvrtke u Rusiji također ne mogu puno očekivati, ali trendovi se mijenjaju kao i političke smjernice.Sporo i dugotrajno.
Mesić u Rusiji ima više ciljeva. Vrijeme će ih otkriti javnosti.
Ova dionica je i dalje poligon za “istresanje”! Čim nekome ustreba keša za druge dionice opali ovdje po bidu znajući da će se opet vratiti po istoj ili nižoj cijeni.
U tijeku je najveća transakcija ruskog kapitala u povjesti hrvatskog turizma od preko 200m eura s tendencijom širenja na ostale branše…
LP
Uđu li Rusi u Inu biti će zanimljivo, a to bi moglo biti jako brzo, čini mi se da su Rusima vrata širom otvorena.
Uđu li Rusi u Inu biti će zanimljivo, a to bi moglo biti jako brzo, čini mi se da su Rusima vrata širom otvorena.
A ovo je tema o INI?
već 2 godine otvorena su vrata svima koji bi eventualno ušli, samo što takvih – nema! no zato će ući silom prilika vjerovnici kao i pred par godina kad je bila zamjena duga za dionice, a onda opet možemo očekivati višemjesečno iskrcavanje dionica po kupnji