INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Inaće u zadnjih par tjedana izašla su još 2 jača igrača iz dionice u potpunosti, opet ponavljam nemojte me pitati koji putem privata jer to ne smijem niti ću reći zbog tajnosti podataka. Puno fondova je podebljalo ulaze zadnjih tjedana + ulaz par novih + još neki veći igrači. Svakom bih preporučio da ode u SDA po knjigu dioničara i napravi uspredbu sa onim recimo od prošle godine. Ima se što za vidjeti.[wink]

ako se ima što vidjet, zašto je onda tajna.

blueman: ” plavi: ” blueman: ” vipy: ” he, he, kad su neki u medjuvremenu kupili…[cool] ” Takvi ce i prerano izletiti… Vidjet ces. Ja sam uzimao i po 53 i uopce mi nije bad.. ” Znači tebi sam prodao par komada po 53 000 [wink] ” Vjerovatno.. Hebiga sad je jos nize i niti ti niti ja nemamo love za dokup. A sta ces. Ovo je trenutno best buy na burzi definitivno ” Prodaj ATGR pa ćeš imati [thumbsup]

Necu, Tedeschi mi je simpa.
I kad vidim koliko zena trosi na Atlanticove proizvode sto distrib sto njihovi kazem sebi da nemre to biti lose.
Necu sve u jednu kosaru.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

asdfgh123: ” blueman: ” plavi: ” blueman: ” vipy: ” he, he, kad su neki u medjuvremenu kupili…[cool] ” Takvi ce i prerano izletiti… Vidjet ces. Ja sam uzimao i po 53 i uopce mi nije bad.. ” Znači tebi sam prodao par komada po 53 000 [wink] ” Vjerovatno.. Hebiga sad je jos nize i niti ti niti ja nemamo love za dokup. A sta ces. Ovo je trenutno best buy na burzi definitivno ” Prodaj ATGR pa ćeš imati [thumbsup] ” Necu, Tedeschi mi je simpa. I kad vidim koliko zena trosi na Atlanticove proizvode sto distrib sto njihovi kazem sebi da nemre to biti lose. Necu sve u jednu kosaru.

A tek koliko troši Tedescijeva žena
[thumbsup]

Mozda. Iako bi se to vec proculo… Neznam tko bi mogao.?

i ja gricnuo jos u 15:57 2 kom 35.800 . e sad drugari ne gledam vise burzu bar do sutra ujutro [lol]

asdfgh123: ” blueman: ” plavi: ” blueman: ” vipy: ” he, he, kad su neki u medjuvremenu kupili…[cool] ” Takvi ce i prerano izletiti… Vidjet ces. Ja sam uzimao i po 53 i uopce mi nije bad.. ” Znači tebi sam prodao par komada po 53 000 [wink] ” Vjerovatno.. Hebiga sad je jos nize i niti ti niti ja nemamo love za dokup. A sta ces. Ovo je trenutno best buy na burzi definitivno ” Prodaj ATGR pa ćeš imati [thumbsup] ” Necu, Tedeschi mi je simpa. I kad vidim koliko zena trosi na Atlanticove proizvode sto distrib sto njihovi kazem sebi da nemre to biti lose. Necu sve u jednu kosaru.

a uz sve i financira PSIHOMODO, treba mu pomoć[wink]

Po mom mišljenju do kraja je izašao Skandinavska skrbnički, za kojeg sam mislio da su izašli još ranije, međutim nisu ( …) ,ako nije to, ili je to samo dio prodavale su fizičke osobe izvan top 10, nepovezane sa Upravom ili NO Ingre. Saznat ću za koji dan , iako ne smijem to javno priopćiti, ovo je samo nagađanje, pa me onda ne mojte pitati molim.

zašto baš sada i po ovoj cijeni?pa bila je 39000 i vukla na 40000

Zato da uđe još niže i da pokupi dionice usput od ovih blesavih marinaša i paničara. Mislim da ne kužite što znači prodati pa kupiti. To su Vam kao Newtonovi aksiomi zakon akcije i reakcije. Moraš prvo nešto dati ili učiniti da bi nešto dobio. Ne isplati se gledati burzu idućih dana.

Zato da uđe još niže i da pokupi dionice usput od ovih blesavih marinaša i paničara. Mislim da ne kužite što znači prodati pa kupiti. To su Vam kao Newtonovi aksiomi zakon akcije i reakcije. Moraš prvo nešto dati ili učiniti da bi nešto dobio. Ne isplati se gledati burzu idućih dana.

mislim da ti baš ne kužiš trenutačno stanje…ili općenito trgovanje. neko ima puno municije i bojim se da će teško branit 36000. 2 pitanja dali izletava danas jer zna da bu sutra jeftinije ušo, ovo sutra ne moram baš sutra već narednih dana-kolko nisko da ti se ovo isplati. da li izletava jer trba novac blabla,bježi blabla ili definitivno zna više nek mi. e sad tu trebaju blumen i plavi uletit nekim konstruktivno činjenićnim postom..ak znaju normalno.ak ne znaju bum ja sutra sazno[kiss][thumbsup]

Danas opet obavijest na ZSE da su stekli 14 kom. vlastitih dionica. Pa to ko da Plavi kupuje, a ne kompanija koja kupuje građevinare po regiji [smiley]

A znate li vrijednost INGRE po DCM-u. Vjerovatno ne znate.

A znate li sa čijim je novcem “brane”. VAŠIM !!!!

Nemojte da bude kasno !

S poštovanjem

Karoje

[b]Nije bitno je li mačka crna ili bijela, bitno je da lovi miševe.[/b]

ličan: ” zašto baš sada i po ovoj cijeni?pa bila je 39000 i vukla na 40000 Zato da uđe još niže i da pokupi dionice usput od ovih blesavih marinaša i paničara. Mislim da ne kužite što znači prodati pa kupiti. To su Vam kao Newtonovi aksiomi zakon akcije i reakcije. Moraš prvo nešto dati ili učiniti da bi nešto dobio. Ne isplati se gledati burzu idućih dana. ” mislim da ti baš ne kužiš trenutačno stanje…ili općenito trgovanje. neko ima puno municije i bojim se da će teško branit 36000. 2 pitanja dali izletava danas jer zna da bu sutra jeftinije ušo, ovo sutra ne moram baš sutra već narednih dana-kolko nisko da ti se ovo isplati. da li izletava jer trba novac blabla,bježi blabla ili definitivno zna više nek mi. e sad tu trebaju blumen i plavi uletit nekim konstruktivno činjenićnim postom..ak znaju normalno.ak ne znaju bum ja sutra sazno[kiss][thumbsup]

u očekivanju sutra al nekak se nadam da ako i malo krene dole nemre daleko[angry]

A znate li vrijednost INGRE po DCM-u. Vjerovatno ne znate.

Zaboravio sam, hoću da me podsjetiš!
Ipak je ponavljanje majka znanja, ne ?!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

New Report

Close