matrix90:
”
Vidim gospodo da nitko nema komentara…
”
ja dokupio 5 kom na 36 pa kud puklo da puklo[lol]
puknuće na 30
budeš vidio
Sorry, nisam gledao.
KAj ga nisu pojeli..???
Ako se ne varam netko je prodao 253 komada INGR po 36 000 kada je počistio kompletnu kupnju ostalo mu još 95 komada. TRebao je pričekati samo nekoliko sekundi da proda.
Evo mu odgovora na kupnji novih ca. 80 komada.[tongue]
Pojeli ga dok si reko Openhajm!
Meni se to čini da jedan te isti prodaje na gomilu dionica i INGR i IGH, DLKV, HT… Možda neki fond izlazi?!
Mozda.
Iako bi se to vec proculo…
Neznam tko bi mogao.?
Ima li itko ideju tko se to iskrcava na veliko?
Jel’ bilo kakvih promjena prošli tjedan u top10 osim PBZ-ovog dokupa?
Po mom mišljenju do kraja je izašao Skandinavska skrbnički, za kojeg sam mislio da su izašli još ranije, međutim nisu ( …) ,ako nije to, ili je to samo dio prodavale su fizičke osobe izvan top 10, nepovezane sa Upravom ili NO Ingre. Saznat ću za koji dan , iako ne smijem to javno priopćiti, ovo je samo nagađanje, pa me onda ne mojte pitati molim.
Hvala. Bit ćemo pametniji kroz koji dan. Nema zime za Ingru… samo još da nam se i okolina napokon smiri. Nadam se kad budemo u Nato-u da ćemo biti imuniji na ovakve vijesti. Ovo danas postaje smiješno.
plavi: ” blueman: ” vipy: ” he, he, kad su neki u medjuvremenu kupili…[cool] ” Takvi ce i prerano izletiti… Vidjet ces. Ja sam uzimao i po 53 i uopce mi nije bad.. ” Znači tebi sam prodao par komada po 53 000 [wink] ” Vjerovatno.. Hebiga sad je jos nize i niti ti niti ja nemamo love za dokup. A sta ces. Ovo je trenutno best buy na burzi definitivno
Prodaj ATGR pa ćeš imati
[thumbsup]
Inaće u zadnjih par tjedana izašla su još 2 jača igrača iz dionice u potpunosti, opet ponavljam nemojte me pitati koji putem privata jer to ne smijem niti ću reći zbog tajnosti podataka. Puno fondova je podebljalo ulaze zadnjih tjedana + ulaz par novih + još neki veći igrači. Svakom bih preporučio da ode u SDA po knjigu dioničara i napravi uspredbu sa onim recimo od prošle godine. Ima se što za vidjeti.[wink]