kako je moguće da je bio u pravu, ako je 20.02.2013 javno izjavio:
"Zbog inozemnih investitora ne možemo otvarati postupke koji bi uzrokovali štetu Ingri, a kako je riječ o projektima koji funkcioniraju, ne možemo ih ugrožavati. U Alžiru gradimo bolnicu za tamošnje ministarstvo obrane. Ne znamo što bi oni napravili da se otvori predstečajni postupak”, objašnjava Oppenheim a 18.04.2013 negirao sam sebe jer je ipak pokrenuo prijedlog za predstečajni postupka… [emo_zacudjen]
[/quote]
I kad idemo u stečaj, zna tko?
dobro vele kolege ..evo opet su se posložili za prosipanje do 3 -2,96 ….samo ..onda neko to i kupuje jelda ? ..24136 H …11530 H …
Ovako, nemam INGR tako da možda i mogu glumiti objektivnost.
Smatram da će PSN vjerovatno uspjeti zato jer ima mnogo dugova, a vrlo malo imovine, čak i ako uračunamo dugoročnu aktivu za već obavljene poslove. Stoga je velikim vjerovnicima u interesu da firma živi i da im bilance štimaju, barem većim dijelom.
Pozdrav!
Izmjenama Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi se želi ubrzati postupke predstečajne nagodbe i omogućiti da se što više postupaka okonča uspješno, istaknuo je ministar financija Slavko Linić na današnjoj sjednici Vlade s koje je Saboru upućen prijedlog izmjena zakona o predstečajnoj nagodbi.
Ovdje je sve jasno pa ovo nije ni potrebno!
jesmo spremni ?
odavno nema nikakvih novih poslova, nikakvih sporazuma s vjerovnicima oko ogromnog duga, ali eto nekakvog priopćenja o “naklonjenosti nekakve iračke regije Ingri”
meni je to priopćenje blago rečeno – smiješno [emo_smijeh]
Vjerojatno se radi o realizaciji već ranije dogovorenih i najavljenih projekata:
Ingra: Novi poslovi u Kurdistanu vrijedni 500 mil. dolara
Ingra je u Erbilu, glavnom gradu iračkog Kurdistana s predstavnicima regionalnog ministarstva zdravstva potpisala protokol o suradnji na zdravstvenim projektima ukupne vrijednosti 500 milijuna dolara. Radovi na izgradnji trebali bi početi već sredinom proljeća.
Hmm, malo listam po njihovim stranicama, sve poslovi van hrvatske, zanimljivo
Nisu mi jasni ovi što pokušavaju stalno štopati ask.
Da li je već dogovoren koji posao i čeka se potpis i objava. To samo neki znaju.
Napokon neka dobra vijest:
što je ovdje vijest? [emo_zacudjen]