INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znakovito je to što se ne ide u napucavanje INGRE već se namjerno štopa. Nije to ni loše, tko zna čitati između redaka zna zašto se to radi.

neće uvijek biti ovako.

Znakovito je to što se ne ide u napucavanje INGRE već se namjerno štopa. Nije to ni loše, tko zna čitati između redaka zna zašto se to radi.

daj nam reci,nama koji smo glupavi i ne shvaćamo??

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

jel zna netko kad ce vise ta predstecajna? u cemu je stvar?

daj nam reci,nama koji smo glupavi i ne shvaćamo??
[/quote]Takvima nema pomoći ako do sada nisu shvatili. Pozz. Šetnja po kiši pomaže.

neće uvijek biti ovako.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ingra-duzna-879-milijuna-kuna-prihodi-pali-23-posto/692346.aspx
Čemu ovaj članak iz doba dinosaura? Ako neznaš dug se još smanjio-čitaj 3Q.

neće uvijek biti ovako.

ušao sam jučer, ali smiješno mi je gledati ovaj pokušaj pumpanja na silu.zato kažem da se to tako ne radi [emo_smijeh]

pumpanje na sillu ili odbijanje od dna …
ovisi kako gledas meni po grafu izgleda kao odbijanje od dna…..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

12% izvršenosti privremene situacije…

Dokap i strateški partner nakon PSN-a…

Klaster…

Sretno!

Isklučivo osobno mišljenje bez utjecaja na odluku investitora za kupnjom ili prodajom.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

nema tu nikakvog odbijanja, to je običan pokušaj pumpanja na silu – pogledaj “kupovne naloge” daleko ispod donje blokade : na 1 kn-10.000 komada i na 2,5 kn još 10.000 komada da stvore privid velikog interesa onima koji gledaju samo ukupan omjer K/P

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

izgleda da je ingr preokrenula trend u pozitivu.protrgovano do 10:00h 45k@+2,5%. sad neko štopa sa 10000 kom na 3,30.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

nema tu nikakvog odbijanja, to je običan pokušaj pumpanja na silu – pogledaj "kupovne naloge" daleko ispod donje blokade : na 1 kn-10.000 komada i na 2,5 kn još 10.000 komada da stvore privid velikog interesa onima koji gledaju samo ukupan omjer K/P
[/quote]A da pogledaš prodajne naloge od 10 kn pa do … Posebno je zanimljiv onaj od 48000 na 20 kn. Pa da vidiš što je stvaranje privida. Što kažete na to kolega? Hvala na odgovoru.

neće uvijek biti ovako.

izgleda da je ingr preokrenula trend u pozitivu.protrgovano do 10:00h 45k@+2,5%. sad neko štopa sa 10000 kom na 3,30.

Opet pokušaj da se iskipa ono što se skupilo ispod 3 kune. Čim vidiš gomilu H naloga na bidu nabacanih jedan preko drugog koji stoje “bezveze”.

nema tu nikakvog odbijanja, to je običan pokušaj pumpanja na silu – pogledaj "kupovne naloge" daleko ispod donje blokade : na 1 kn-10.000 komada i na 2,5 kn još 10.000 komada da stvore privid velikog interesa onima koji gledaju samo ukupan omjer K/P
[/quote]
Sad fino natrag na 2,70 kuna.

New Report

Close