ja vjerujem da će ingra pogoditi neki posao od par milijardi dolara kad tad
Jel se ovdje razmislja sta ako……..?!?
Ufff odmah se i ask povećao za 70 000 kom. Čemu to, pa ima onih koji moraju prodati. Samo čekaj, sve do cca 3,10 je bagatela za mene.
Ufff odmah se i ask povećao za 70 000 kom. Čemu to, pa ima onih koji moraju prodati. Samo čekaj, sve do cca 3,10 je bagatela za mene.
[emo_smijeh]…veseli ovdje, unatoč svemu, još uvijek vidjeti optimizam…[emo_smijeh]
nego kako će se riješiti ogromni dugovi INGRE? jednostavno će ih oprostiti? možeš misliti
[/quote]
A covjece..koji likovi na ovom forumu.
Procitaj plan pa ces znati (ako uopce znas gdje i kako pronaci plan)…
Nekoliko manjih vjerovnika vec je pismenim putem pristalo na plan.
[emo_smijeh]…veseli ovdje, unatoč svemu, još uvijek vidjeti optimizam…[emo_smijeh]
[/quote]gospon, a gdje je tu optimizam? Pišem svoje mišljenje a ono ti naravno smeta jer bi ti Ingru po 2kn. I ja bi ali treba biti i realan, zar ne.
Danas nam nešto kamikaze zaspale. Valjda ih bude do kraja dana pa se prospu do 2,95.
Plan PSN je prihvaćen, inače Igor nebi ni ušao u tu igru, samo se čeka da se svi pomalo i pismeno očituju. Ako bi bilo drugačije nebi neki ni pisali ovdje ni čekali 2 kn, dok istovremeno kupuju na cca 3. Naravno ništa novo ni ovdje ni na ostalim forumima. Svako ima neku svoju računicu i gura svoju priču-po potrebi. Pozz svima i moderatoru. Konačno smo se usaglasili i nema problema.
[/quote]
[/quote]Da nije DIOKI taktike burekmajstori bi ostali ovdje. No i DIOKI šansu treba iskoristiti. Nakon zarade vraćamo se na INGRU, nadamo se na oko 2,9x.