Nekonsolidirano i konsolidirano izvješće za treće tromjesečje poslovne godine 2013.
Datum objave: 31.10.2013.
Čekao ja 2 kn pa nikako dočekati.
pecaroši, jel grize Ingra [emo_smijeh]
izgleda da grize sindrom DIOKI [emo_vrtimise]
slabo grize ,dok se ne prospe barem 20 k nis od toga [emo_plazi]
jel ima šta od onih najava da je ingra u najužem izboru za onaj posao u iraku??
navodno mjenjali bi neke šerafe i matice na hidroelektrani. mislim da se spominjalo oko 2-3 tisuće kuna čiste dobiti….
jel ima šta od onih najava da je ingra u najužem izboru za onaj posao u iraku??
navodno mjenjali bi neke šerafe i matice na hidroelektrani. mislim da se spominjalo oko 2-3 tisuće kuna čiste dobiti….
Možda zna tzv. specijalist-elastičar… a kojemu sam tzv. na ignore…, pa ti možda uskoro odgovori… pitanje samo dali hoće i može po bidu ili asku… Lp
Koliko ima tih šerafa i matica? Ako ih je jako puno pa 2-3 tisuće po komadu možda se i nešto skupi.. a imaju ti Iračani para pa će našem Opiju pomoći da preživi…
@Pongy
tko i zašto je potrošio hrpu novca za tzv. oslobođnje Iraka… tko je u ime naroda tzv. žrtvovao dio nacije za prethodno navedeno… ako znate odgovor… biti ćete možda sami sebi zahvalni …
Grist će po 2 kune kroz par dana samo opušteno.
Zemljišta u Obodu i Mokošici
Za 21.10.2013. godine zakazana je 2. javna dražba za prodaju zemljišta koja se nalaze kraj Dubrovnika, katastarska općina Obod i Mokošica.
Zemljišta se ne mogu prodati na 2. javnoj dražbi ispod 1/3 od procijenjene vrijednosti tj. ispod 6,930.466,00 kuna zemljišta u Obodu, odnosno 5,131.262,00 kuna zemljišta u Mokošici.
Javna dražba počinje za:
6dana13sati.
Vrijednost: 6,930.466,00 kuna 5,131.262,00 kuna
Detaljnije informacije
http://izlog.limun.hr/default.aspx?id=57
kako je završilo ovo gornje … ?
Nekonsolidirano i konsolidirano izvješće za treće tromjesečje poslovne godine 2013.
Datum objave: 31.10.2013.
Čekao ja 2 kn pa nikako dočekati.
sutra f1 .sto li nam je opi pripremio ?koliko gubitka ?