Decki, tko je jamio INGRU, jamio je. Ja sam pun ko sipak..
ja sam je jamio al malkice previsoko tak da cu cekat drugi tjedan da dodje do mene
[undecid]
Samo bi pitao gdje je Nathan47?
A gdje ste Vi bili kolega ovih dana. Ne treba biti previše euforičan danas. Previše je bilo bull trapova ovih dana da bi bili bezbrižni. I uvijek je bila na drugačiji način postavljena zamka. U svakom slučaju pozivam na oprez.
matrix90: ” Samo bi pitao gdje je Nathan47? ” A gdje ste Vi bili kolega ovih dana. Ne treba biti previše euforičan danas. Previše je bilo bull trapova ovih dana da bi bili bezbrižni. I uvijek je bila na drugačiji način postavljena zamka. U svakom slučaju pozivam na oprez.
Ovih dana sređivao sam papirologiju za tvrtku, te pratio zbivanja na tržištu, tako da Vam ne stoji gornja tvrdnja, a pogotovo da sam trenutno euforičan.
Tržište gledam na duge staze, a mogu reći da sam jedan od rijetkih prošlotjednih optimista koji i dalje očekuje pozitivna kretanja na tržištu.
Dugoročno hrvatska poduzeća imaju odličnu perspektivu (barem ona koaj rade dobro). Neka su se već iskazala, a od nekih se to tek očekuje. Ingra ima hrpu potencijalnih poslova i veliku perspektivu rasta. Ali tek kad završe Arenu, onda možemo reći to je to.
Kak smo tonuli , tak i rastemo !
Interesantno kak je u petak i jučer bila preskupa na 37 a sad navala na 39500 !
Ko bi razumio ljude – dioničare !?
Kak smo tonuli , tak i rastemo ! Interesantno kak je u petak i jučer bila preskupa na 37 a sad navala na 39500 ! Ko bi razumio ljude – dioničare !?
Idemo dalje.
Baš gledam kako je to sve nevjerojatno. Jedan dan Ledo u negativnoj, a sutra u pozitivnoj blokadi. Dok se okreneš propustio si priliku za zaradu. Fakat nam je burza ko kladionica.
Baš gledam kako je to sve nevjerojatno. Jedan dan Ledo u negativnoj, a sutra u pozitivnoj blokadi. Dok se okreneš propustio si priliku za zaradu. Fakat nam je burza ko kladionica.
Mislim da svako tko tako trguje kod nas,a da nema info završi kao i 99% igrača na kladionici.
Nevjerojatno kako se retorika mijenja. Jučer ste se željeli poklati, danas ste svi frendovi, sunce sije, lijep je dan… 😉 Super ste. Ajmo da i neke vijesti dobre čujemo.
he, he, kad su neki u medjuvremenu kupili…[cool]
Nevjerojatno kako se retorika mijenja. Jučer ste se željeli poklati, danas ste svi frendovi, sunce sije, lijep je dan… 😉 Super ste. Ajmo da i neke vijesti dobre čujemo.
Nismo , samo kolegu Nathana !!
he, he, kad su neki u medjuvremenu kupili…[cool]
Takvi ce i prerano izletiti…
Vidjet ces.
Ja sam uzimao i po 53 i uopce mi nije bad..