onda majstore, kuda koji (2x) mili moji [emo_smijeh]
Najniža danas je 3,19 kn…tako da ćeš se načekati do tih 2,x kn [emo_smijeh]
Dakle, jedna od mogućnosti prodaja zadnjih dana je ta što nije u pitanju špekulativno spuštanje već prodaja iz moranja, računi, ovrhe, …Strpljivima dobro nestrpljivima loše.
Dakle, jedna od mogućnosti prodaja zadnjih dana je ta što nije u pitanju špekulativno spuštanje već prodaja iz moranja, računi, ovrhe, …Strpljivima dobro nestrpljivima loše.
Ovo je stvarnost u HR. Tržište dionicama je “mrtvo” i još će dugo, dugo potrajati to “mrtvilo”. Zato se iskorištava bilo kakav rast cijene dionica za kapitalizaciju dobiti. Rast će biti sve manji a kapitalizacija dobiti sve mršavija.
Ovo je stvarnost u HR. Tržište dionicama je "mrtvo" i još će dugo, dugo potrajati to "mrtvilo". Zato se iskorištava bilo kakav rast cijene dionica za kapitalizaciju dobiti. Rast će biti sve manji a kapitalizacija dobiti sve mršavija.
[/quote]Samo da banke ne ne naprave grešku koju su i banke u SAD napravile ovršivši previše nekretnina koje su im kasnije postale teret i trošak…..
Ovo je stvarnost u HR. Tržište dionicama je "mrtvo" i još će dugo, dugo potrajati to "mrtvilo". Zato se iskorištava bilo kakav rast cijene dionica za kapitalizaciju dobiti. Rast će biti sve manji a kapitalizacija dobiti sve mršavija.
[/quote]
ja ne mislim da je tržište mtrvo…pa evo ljep promet od 20 kilakuna, sa rastom od 2,5.
vatreni1
ja ne mislim da je tržište mtrvo…pa evo ljep promet od 20 kilakuna, sa rastom od 2,5.
——————————————————————————-
Dragi moj kolega.Kakav rast?Prosječna cijena pada već 10 dana,a promet nikakav.
morate jace prodavat,,slabo ovo kaplje na bid [emo_beztona]
Jel nam to pristižu prebjezi iz Atlantske?
Jel nam to pristižu prebjezi iz Atlantske?
Danas zadnji dan za prijavu trazbina.
Koliko vidim, nije prijavljeno ni pola….