INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Probaj s gric, gric…to je išlo jednom…[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

gric gric FNVC vec grizu godinu dana a nikako da ga odgrizu…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

gric gric FNVC vec grizu godinu dana a nikako da ga odgrizu…

FNVC ima takvu strukturu vlasništva da nije nikome interesantna, možda zato.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

blueman: ” gric gric FNVC vec grizu godinu dana a nikako da ga odgrizu… ” FNVC ima takvu strukturu vlasništva da nije nikome interesantna, možda zato.

Prema mome mišljenju nije to jedina mana.

Prema mome mišljenju nije to jedina mana.

Moguće, nisam pratio. Tako sam se jednom zaletio, dobri pokazatelji, a nisam vidio strukturu vlasništva (90% u vlasništvu jedne osobe), prije skoro 3 godine, dan danas je skoro ista cijena jer gospoda rade kako njima paše. Izvukla me dividenda pa nije bilo gubitaka, bez nje bi bio.

Decki, tko je jamio INGRU, jamio je.
Ja sam pun ko sipak..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Decki, tko je jamio INGRU, jamio je. Ja sam pun ko sipak..

…Još uvijek je super povoljna razina za utrčati….[cool]

Samo bi pitao gdje je Nathan47?

Kupuje Ingru ![cool]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Kako dižu cijenu na INGRi. Pitanje je vremena kad će počistiti ovih 80 kom na prodaji.
Vrlo skoro………..[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Nece pokupiti vec ce se ovaj maknuti..

Kako dižu cijenu na INGRi. Pitanje je vremena kad će počistiti ovih 80 kom na prodaji.
Vrlo skoro….

Kako je krenulo, mislim da je pitanje trenutka…….
Barem je tako uvijek bilo na Ingri, tražila se dionica više !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

New Report

Close