INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kak to utječe na STVARNU vrijednost kompanije?
NIKAKO – samo se istresajte.

A kolika je stvarna vrijednost.
Sadašnji BV od 4,5 umanjen za gubitke od šest mjeseci.Vjerovatno ispod 3.
Ili možda predstečajkni BV od 10.Da li vas je strah da ova riječ predstečajna
izgubi prefiks i vrijednost bude stečajna.Tada će biti ispod nule.
Trejdati se mora,i INGRA je zakon za trejd,a o vrijednosti firme ne treba trošiti vrijeme jer je bez vrijednosti.

na ovoj dionici se uvijek pljuje po onom tko je prodao

ne pljuje se po nekome samo zato što je prodao, nego zato što je iste sekunde počeo blatiti tu istu dionicu s ciljem da joj sruši cijenu i opet kupi jeftinije…još kad to radi kao "elijah" pišući 20 pljuckajućih postova na dan,ne čude me reakcije forumaša na njegovo pljuckanje i spamanje
[/quote]

pa čemu drugom ovaj forum služi.. zar si ti ovdje da pročitaš nešto pametno ??

i one fore ovo je moje mišljenje nije nagovor na kupnju il prodaju…

svi sve znaju a nitko ništa nezna.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

elijah @ ignore ,previse spamas

Također ignore. Inače volim poslušat različita mišljenja, ali ovo je već strašno spamanje tako da nisam mogao izdražat i moj prvi ignore.

Inače, pad cijene je zbog izlaska mnogih koji će se vratit što se bude približavao dan odlučivanja o PSN. Dotad je jasno da neće rast cijena pa do tad pokušavaju oplodit lovu negdje dalje. Sve očekivano. Scenarij isti kod svih dionica iz PSN.

Vlada će raspravljati o prijedlogu uredbe o izmjenama i dopunama Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi.

Vlada uredbom želi otkloniti pravne i postupovne smetnje kako bi se omogućio nastavak predstečajne nagodbe čiji je krajnji cilj – sklapanje nagodbe.

Konkretno – točno bi se odredilo tko propisuje, a tko podnosi prijedlog za pokretanje stečajnog postupka te dopunilo sadržaj izvješća o financijskom stanju i poslovanju dužnika. Uz to skratili bi se i rokovi za dostavu izmijenjenog plana financijskog restrukturiranja s 30 na 15 dana.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Prodao sam i sam 20000 kom. iznad 4 ali ne vidim zašto bih drukao na pad kad ima drugih koji to odrađuju. Jednostavno je ovo takva dionica sa mnoštvom nazovi trejdera. Bez neke veće kupnje koja bi sve redom pomela ovo se može tjednima vrtiti na ovoj cijeni gore dole. Nema likvidnosti na ZSE-u, nema novih ulagača, malo je keša, i sve su to razlozi zašto se dionice “koprcaju” u mjestu.
O pravoj “fer” vrijednosti pojedinih dionica izlišno je i raspravljati zato što je sve podređeno špekulacijama i sindikalnim “vođama”. Sve u svemu “mrtvilo od burze”!

stvarno mislite da nešto napisano na ovom forumu može utjecati na rast il pad dionice ??

eto banana koji najviše podržava ovu dionicu proda 20000kom, a on slijepo vjeruje u nju.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

optimist1@
Kakve veze ima prodaja 1/5 dionica sa vjerom u firmu? Kada je prodajni trend neminovan onda ću uvijek prodati. Trenutačno stanje je takvo. Prošla su vremena kada sam samo držao kupljeno. Od toga nema na ZSE-u trenutno nikakve koristi.
Eno vidi onog u top 10, svako malo proda, pa ponovno kupi. Mi koji smo vjerni Ingri uvijek će mo biti potpora na bidu sa prodanom količinom keša. 2010 sam krenuo sa 10000 komada i danas malo po malo, mic po mic, dośla još jedna nula. Ovdje je sve predvidljivo, kada se svi ispucaju sa kupnjom onda uvijek danima ide lagana rasprodaja i snižavanje ciene. I tako već godinama isti model trgovanja.

optimist1@
Kakve veze ima prodaja 1/5 dionica sa vjerom u firmu? Kada je prodajni trend neminovan onda ću uvijek prodati. Trenutačno stanje je takvo. Prošla su vremena kada sam samo držao kupljeno. Od toga nema na ZSE-u trenutno nikakve koristi.
Eno vidi onog u top 10, svako malo proda, pa ponovno kupi. Mi koji smo vjerni Ingri uvijek će mo biti potpora na bidu sa prodanom količinom keša. 2010 sam krenuo sa 10000 komada i danas malo po malo, mic po mic, dośla još jedna nula. Ovdje je sve predvidljivo, kada se svi ispucaju sa kupnjom onda uvijek danima ide lagana rasprodaja i snižavanje ciene. I tako već godinama isti model trgovanja.

ma ovdje se ceka da se istrese CO
kad decki skuže da nema više
ode ona strelovito gore a to je pitanje dana

trend se mjenja
pila se okrece na drugu stranu

Bit će da je tako MEGIDO.
No u jednom se ne slažemo – ovaj pad zadnjih dana nije promjena trenda!
Trend je UP I TAKO ĆE I OSTATI.
Ma što drugi htjeli.

Sad ovi na bidu što su se naredali sa H nalozima od 3,70 nadalje misle kako će im netko drugi čistiti ask a oni će samo stajati. Nema vam od toga ništa. Prvo ste isplašili ulagače spuštanjem cijene i sada očekujete da će vam ti isti dizati cijenu. Predpotopna taktika, sve je to već isfurano!

Sad ovi na bidu što su se naredali sa H nalozima od 3,70 nadalje misle kako će im netko drugi čistiti ask a oni će samo stajati. Nema vam od toga ništa. Prvo ste isplašili ulagače spuštanjem cijene i sada očekujete da će vam ti isti dizati cijenu. Predpotopna taktika, sve je to već isfurano!

zašto bi netko uopće čistio ask?? [emo_palacd]
tko hoće prodati ima ponude na kupnji pa neka proda

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

New Report

Close