Najsmjesnije je sto neki drukaju na nize, a da nisu dali niti jedan razlog???[bye]
a druge optuzuju za isto[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Mozda zato sto ne znaju?[wink]
plavi:
”
Ima samo jedna razlika u odnosu INGR sa ADRS ili bilo kojom drugom dionicom.
Ovdje prodaju sve fizička lica, fondovi ne prodaju, odnosno jedan jedini koji je ušao na cijenama nešto prije mene je već prodao kompletno sve ( i time napravio pritisak na dionicu zadnjih tjedana istina bog ). Kada se tržište krene oporavljati mislim da će se ovo najlakše dignuti , masu je fondova unutra većina kojih je trenutno u minusu. Na 60 000 kn pokazatelji su izgledali sasvim OK , ne vidim zašto bi dionica bila precjenjena po toj cijeni dapače. SAmo je pitanje koliko se uzima u obzir knjiga naručenih polsova u budučnosti, ne zaboravi , već smo u veljaći 2008., a u međuvremenu je još novih poslova ugovoreno.
”
Bravo Plavi, tako se diskutira… kapa dolje prijatelju [thumbsup], problem je u tome sto se trziste bas i nece imati s cime dizat, likvidnost fondova se smanjuje a i uprava INGR-e ne pokazuje pretjeranu vjeru u vlastito izdanje, zasto su inace prodavali po najvisim cijenama. Ne sjecam se da sam citao da je Uprava ADRS-a ili IGH prodavala dionice na ATH-ima
Vidiš .. tako si meni pisao dok je cijena bila 12 000 kuna pa poslije 19 000 itd. pa sam imao razumijevanja, jesi vidio?
A tada si mislio obrnuto, da sam neki indijanac koji ne trpi drugačije mišljenje,čim bih malo napisao nešto malo drugačijim tonom od uobičajnog, a jel vidiš sad?
A da li se sječaš kada sam pisao oko 12-13 000 da će dionica biti mnog ozanimljivija kada dostigne 40 000 kuna eto vidiš sada.
Što se tiće prodaje uprave, pa prodali su male djelove svojih dionica u INGR , većinom ono što su kupovali u dokapitalizaciji, za što su se zadužili većinom , to se čak vidi i u knjigo dioničara ( založne pozicije ).
A tržište će se dizati, barem ja tako mislim , a onda je Ingra najmanji problem, tako se meni čini.
mislim da loše namjere nekih treba previdjeti.
ipak, na postove nekih forumaša reagiram.
ovakvo drukanje prema dole, a bez argumenata, je:
– ili želja za jeftinim dokupom;
– ili jal prema onima koji su na ingri lijepo zaradili.
na žalost, previše loših namjera i želja se razmnožilo ovim forumom.
usput, nemam dionice ingre.
svim ingrinim dioničarima želim bolje dane.
mislim da loše namjere nekih treba previdjeti. ipak, na postove nekih forumaša reagiram. ovakvo drukanje prema dole, a bez argumenata, je: – ili želja za jeftinim dokupom; – ili jal prema onima koji su na ingri lijepo zaradili. na žalost, previše loših namjera i želja se razmnožilo ovim forumom. usput, nemam dionice ingre. svim ingrinim dioničarima želim bolje dane.
Kolega korektno od Vas.
e moj plavi, da mi je sada novaca kupovao bi čak i tu tvoju ingru…toliko je jeftina da me boli to što nemam love na raspolaganju….
macro: ” Ne zna se šta će biti ako se realizira nalaz po REviziji privatizacije i pretvorbe, vidi WWW. revizija.hr, traži INGRA (samo malo više literature neće škoditi) ” A što bi bilo? Nalaz je od 2002. godine, Ingra je jedna od najčišćih tvrtki što se tih stvari tiče.[lol]
Dragi kolega ne zna jeste li pročitali i shvatili, ništa neće biti ako se izglasa zastara privatizacijskh malverzacija,
i ja se nadam da neće ništa biti
blueman: ” MAVROVO decki, MAVROVO, zasto nitko o tome ne prica..
Ja sam ga kupio prije dva tjedna a sad ćemo vidjet kako će sve to sa obzirom na Kosovo.
Brijem da nema neki utjecaj na tu dionicu ali isto tako mislim da u ovom ludilu i da kupe Energoprojekt da im nebi pomoglo
Popraclja se situacija
INGR-R-A
Kupnja
38.201,00 1
38.200,00 19
38.150,00 1
38.100,01 2
37.550,00 1
Prodaja
38.400,00 2
38.450,00 2
38.500,00 6
38.550,00 3
38.900,00 2
[thumbsup]
blueman: ” MAVROVO decki, MAVROVO, zasto nitko o tome ne prica.. Ja sam ga kupio prije dva tjedna a sad ćemo vidjet kako će sve to sa obzirom na Kosovo. Brijem da nema neki utjecaj na tu dionicu ali isto tako mislim da u ovom ludilu i da kupe Energoprojekt da im nebi pomoglo
Kako mislite da neće imati utjecaj?
O, imat ce imat ce…
Druk druk, INGRA ide na 80K.
Druk druk.
MAlo se zafrkavam…
O, imat ce imat ce… Druk druk, INGRA ide na 80K. Druk druk. MAlo se zafrkavam…
Sve je moguće, pa i to.