INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo sto se desava na asku..jos imate vremena pobjeci…po bidu lupit
nije nagovor…ni savjet..

@elijah
Puknut ću od smijeha, očito si danas na otvaranju prodao na 3,7 ono što si jučer kupio na 3,85 kn [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

elijah
ovo sto se desava na bidu..jos imate vremena …po asku lupit
nije nagovor…ni savjet..

hypo..300192komada..o cemu ti?

ja nisam ni blizu bidu..izasao na 4.05

sad jos samo mali bidaju…koji su izasli skuplje da kupe nize…ali sve se cini da su veliki odradili izlaz kad ste mislili da je co…a to bili vjesti spekulanti…idemo nazad na 3 kune!

ingra me nikad nije vozala..u plusu sam s njom 20ak tisuca.dobro poznam dionicu. .volumene..kretanja cijene..

inace. .imate graf na ta temi..rasta ingre do 3.75cca pa nazad dolje..a ti koji nisu do kraja tada izasli..jesu lu uopce poceli rezat do kraja pozicije..ti koji su kupili po 3kn ..njima je i 3.5 super..

procitaj malo svoje postove pa onda rezimiraj kako poznas dionicu , u osm govoris jedno u podne drugo u pet trece, naravno svi su okrenuli brdo love, nego daj nama savjet kako da zaradimo lovu, da prodamo i cekamo na 3 kn , je li
daj molim te general si nakon sta sve zivo pada, a kad je lngra rasla rasli su i drugi zato ne prodaji te price o kozmickom poznavanju dionice

Satni graf lijepo izgleda ,dvostruka potpora na ovoj razini.
Vjerojatni odbijanac.

Koliko vidim ovdje se samo iskrcava po bidu, čeka se da se napuni pa udri po njemu. Kad nakite ove na 3.70kn ode to na 3.50 vrlo brzo. Nadam se za Vas koji ste unutra da griješim.

Kak to utječe na STVARNU vrijednost kompanije?
NIKAKO – samo se istresajte.

New Report

Close