INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

elijah
kolega na koliko bi vam pasao ulazak?

Imas PDF na stranicama FINE. Ako ne znas kako doci do njega..to je vec tvoj problem. Postao sam taj dokument i na ovaj forum.

Brojke u tom dokumentu jasno kazu koliko ce biti BV poslije PSN i sava je to ovdje napisao prije koji dan, a to je slicno kao na trenutnoj razini, odnosno oko 14 kuna.

elijah
kolega na koliko bi vam pasao ulazak?

pa kolega to s cijenama su djecja prepycavanja..nije stvar posto nego kada..
kada zavrsi padanje i spremu se za rast..
[emo_zloban][emo_plazi][emo_smijesak]

Imas PDF na stranicama FINE. Ako ne znas kako doci do njega..to je vec tvoj problem. Postao sam taj dokument i na ovaj forum.

Brojke u tom dokumentu jasno kazu koliko ce biti BV poslije PSN i sava je to ovdje napisao prije koji dan, a to je slicno kao na trenutnoj razini, odnosno oko 14 kuna.

to je vjerotno bv izracunat bez izglednih otpisa…bloger je uracunao i njih..[emo_palacd][emo_vrtimise][emo_naivan][emo_bijesan][emo_beztona]

to je vjerotno bv izracunat bez izglednih otpisa…bloger je uracunao i njih..[emo_palacd][emo_vrtimise][emo_naivan][emo_bijesan][emo_beztona]

Počeo si okretati ploču, znači kupio si opet Ingru i sad slijedi drukanje za rast dok opet ne prodaš [emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

osim toga kako migu pocwt okretat plicu ako sam kupio..onda bih je vec okrenuo i pustio da svira…

Vidim da su danasnji dan sindikalisti iskoristili za spuštanje naloga na bidu što nize i rušenje cijene, s obzirom na saznanje da su klijenti CEBE blokirani i da sve dionice kupljene u toj brokerskoj kući na najvećem prometu Ingre zadnja 3 dana neće doći da burzu minimalno do petka (ako i onda).

Vrlo domišljata i prepredena akcija.
Ništa manje ne bih očekivao od glavnih aktera ove igre.

Vidim da su danasnji dan sindikalisti iskoristili za spuštanje naloga na bidu što nize i rušenje cijene, s obzirom na saznanje da su klijenti CEBE blokirani i da sve dionice kupljene u toj brokerskoj kući na najvećem prometu Ingre zadnja 3 dana neće doći da burzu minimalno do petka (ako i onda).

Vrlo domišljata i prepredena akcija.
Ništa manje ne bih očekivao od glavnih aktera ove igre.

bravo … kako si ih skužio. ti si moj idol

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

04.09.2013 .04.09.2013
10.CAREK VLADIMIR (48433786704) 122.049 0,90Osnovni račun -14000
6.HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. (14036333877)/PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND (99318944138)300.192 2,22Skrb. račun-144830

Eto. Nema roditelja jedan dan doma i djeca odmah naprave nered. Danas su mali (s)rusili cijenu kako sam vec jutros najavljivao, jer su veliki bili po strani i nije im nitko htio pomoci upaliti igracku. “raketa” nije htjela letjeti. Ali odrasli nisu bili po strani samo zbog toga jer se “nisu hteli mesati po tem pitanju” jer, vec bi oni pripomogli rusiti da su imali s cim. Izasli su decki iznad 4kn sa dobranom kolicinom i sad cekaju.. A kako sam vec jutros napisao, cekam i ja 😉
Slobodno okarakterizirajte ovaj post kao “drukanje na pad”, ne marim, samo iznosim osobne pretpostavke i vlastitu strategiju trgovanja te ne nagovaram nikoga na kupnju ili prodaju dionica INGR-R-A.

Stalna na tom svijetu samo mijena jest

CO prodao (samo) 115k komada u petak. 20% cijelog trgovanja.

Dakle, vjerojatno se jos iskipavaju. Po mojoj procjeni (ako su prodavali oko 20% prometa svaki dan) imaju jos oko 100k komada.

sumnjam da su u petak istovarili preko 100k … vidjeti ćemo suta

6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 300.192 – 115 000

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close