ja bas mislim da su iskrcali samo manji dio i da ce nastavit iskrcavat..jer znam kako funkcioniraju..ko isprogramirani strojevi…
Daj ne laprdaj, prodao si jučer u naletu panike na 3,95-4,00 kn i ne moraš se sad ovdje hrabriti da si pametno napravio… ili misliš valjda da ćeš piskaranjem na forumu nekoga nagovoriti da ti danas proda po 3,5 kn??? [emo_smijeh][emo_plazi]
p.s. vidim da je jučer u naletu panike masa vas prodavala na 4 kn, dobro je to, imat će tko gurati dalje kad prijeđemo 5 kn [emo_palacg]
[/quote]
3,45 moguće,zašto ne pa tu ih je jako puno ušlo
5 moguće,ali zašto ne prije na 3,5
problem je što mi koji nismo inseideri,a sindikati jesu,uvijek rade suprotno
i uvijek nam serviraju konkavnu gledalicu
Ovakva INGRA je zakon za trejdanje,ali i opasna,uđeš radi trejdanja a onda blokada trgovanja radi novih vijesti,a može ih biti jako puno i to negativnih i iznenadnih
Zar ste zaboravili da je INGR u stvarnom predstečaju već niz godina,a sada i u
formalnom.
Ipak,trejdati se mora.Mislim da će se ovo ćudo stabilizirati na 4 jer bi sindikat to trebao braniti.
Samo znam da ništa ne znam,kratkoročno,jer sindikat ima jake vjetropirce slične onima kada se surfa u zatvorenim bazenima,a lađe male i nestabilne.
Kopka me tko je najzasluzniji za obranu cijene od 4 kn? Mali ili veliki? Ako je veliki bijeli jucer kratio poziciju, ne bude li rasta danas od samog starta, ovi branitelji od jucer bi se mogli uspaniciti i eto cijene ispod 4. A onda bi se veliki trebao opet ukljuciti. I ja 🙂 Cekam vas na 3.6.
E DECKI MOJI TAKO SE NE ZARADUJE LOVA TREBA BITI UNUTRA I GLEDATI TE VALOVE I NAKRAJU TRLJATI RUKICE PUNE [emo_kuna][emo_namigusa]
Kopka me tko je najzasluzniji za obranu cijene od 4 kn? Mali ili veliki? Ako je veliki bijeli jucer kratio poziciju, ne bude li rasta danas od samog starta, ovi branitelji od jucer bi se mogli uspaniciti i eto cijene ispod 4. A onda bi se veliki trebao opet ukljuciti. I ja 🙂 Cekam vas na 3.6.
Naivnog li gledišta! Zašto bi netko “branio” cijenu na 4 kune. To nije obrana, nego “otimačina” od vas labilnih koji ste kroz godine isplašeni čim netko jače lupi po bidu. Ovaj puta će vas “istresti iz gaća” totalno. Ni “tange” vam neće ostati. LP!
elijah, činjenica je samo da si jako frustriran zbog pogrešne cijene na kojoj si prodao, savjet, kupi natrag dok još ima.
Ovo bi moglo biti danas kao guma od praćke kad ju nategneš pa opizdiš…!čak i ovi koji čekaju jeftinije priznaju da ju žele kupiti..pitam se zašto ako ne očekuju rast i stabilnost!?[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_palacg]
Lijep pozdrav
Ovoliko se dugo nije pisalo i nagovaralo ljude da kupe ovu dionicu. Vidimo se na 3.5kn.
Ovo bi moglo biti danas kao guma od praćke kad ju nategneš pa
opizdiš…!čak i ovi koji čekaju jeftinije priznaju da ju žele kupiti..pitam se zašto ako ne očekuju rast i stabilnost!?[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_palacg]
Lijep pozdrav
zato sto se kupci povlace da kupe dosta jeftinije..pisali smo o tom…
zizi moze ponovo link tu ili ns p.m jer je nestao iz ZONE..[emo_vrtimise][emo_zacudjen][emo_bijesan]
pa dajte, što je ovo, taman se stavim na bid i više nitko neće lupiti po kupnji [emo_ljut][emo_ljut][emo_ljut]