INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za one koji neznaju to je stanje od četvrtka 29.08.

03.09.2013 .

5.HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. (14036333877)/PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND (99318944138) 415.192 3,07Skrb. račun -29830

To ti je koliko su prodali u srijedu i cetvrtak zajedno.

Danas je vidljivo stanje od trgovanja u cetvrtak. Taj dan je protrgovano 20769 komada i od toga je CO prodao 4830 komada (nesto manje od 25% ukupnog prometa).

Stvari se odlicno razvijaju. Cak ni uz paniku u valovima, cijena nije znacajno pala. [emo_palacg]

dakle svasta..gdje mi je rezime???!!!
jis jedanput..cinjenice-
znatno manji promet..pad cijene..prosjecna niza..zakljucna blizu najnizoj danas..sve ukazuje na predah i korekciju slijedeci dan..dva…
plus..ask silazi nize i povecava se..a jednako i bid silazi i smanjuje se

5.HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 415.192 3,07Skrb. račun -29830

eto tko je danas pomeo 4 kn

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ako su prodavali zadnjih 3 dana ovim tempom s cca 25 % protrgovanih imaju još cca 60-70 000 kom

pepe7

@tomo7

Lako moguce..a to je doslovce nista na ovim razinama dns je do iskipavanja do 4kn ulupano preko 98000kom i vidjelo se iz aviona da se bid namjestava za malo vece iskrcavanje,a ovo ispod 4kn sto je prodano to su odradili panicari..hehe,ali brzo ih je okrenulo natrag..hehe sta reci?!INGRA[emo_smijesak][emo_palacg]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

eto tko je danas pomeo 4 kn

Ma kakvi, 99% sam uvjeren da su oni (fond) kompletno izašli već u petak, najkasnije jučer te da danas više oni nisu prodavali nego mali kad su veći igrači namjerno izazvali paniku i pobrali im 100.000 dionica na brzaka oko 4 kn [emo_smijeh]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

sumnjam da su u petak istovarili preko 100k … vidjeti ćemo suta

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ja bas mislim da su iskrcali samo manji dio i da ce nastavit iskrcavat..jer znam kako funkcioniraju..ko isprogramirani strojevi…dakle niza razina od racunala koji bi se prilagodili cijeni i volumenu..ovi ne..retards
tako da ce oni koji misle izlazit jace iznad 3kn nastavit s time…[emo_zacudjen]

vrijeme sunčano

temperatura polako raste

do kraj tjedna očekuju se VIsoke temperature

prognoza dugoročno stabilna[emo_namigusa]

[emo_cool]

sad imam posla, čujemo se navečer ili sutra

LP

[b]black HuRTs[/b]

Kopka me tko je najzasluzniji za obranu cijene od 4 kn? Mali ili veliki? Ako je veliki bijeli jucer kratio poziciju, ne bude li rasta danas od samog starta, ovi branitelji od jucer bi se mogli uspaniciti i eto cijene ispod 4. A onda bi se veliki trebao opet ukljuciti. I ja 🙂 Cekam vas na 3.6.

Stalna na tom svijetu samo mijena jest

ja bas mislim da su iskrcali samo manji dio i da ce nastavit iskrcavat..jer znam kako funkcioniraju..ko isprogramirani strojevi…

Daj ne laprdaj, prodao si jučer u naletu panike na 3,95-4,00 kn i ne moraš se sad ovdje hrabriti da si pametno napravio… ili misliš valjda da ćeš piskaranjem na forumu nekoga nagovoriti da ti danas proda po 3,5 kn??? [emo_smijeh][emo_plazi]

p.s. vidim da je jučer u naletu panike masa vas prodavala na 4 kn, dobro je to, imat će tko gurati dalje kad prijeđemo 5 kn [emo_palacg]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

New Report

Close