INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sustavno skupljanje na djelu ipak.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Sustavno skupljanje na djelu ipak.

skupljanje na ovim razinama pa se ljestvica pomice prema gore

ako je točno da netko želi skupljat na ovim razinama ,onda to mudro pravi smanjivanjem broja dionica na kupovnoj strani i nastoji izazvati paniku prema malima .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

@kaze jedan kolega tu na postu od ingre nikad vise ingra ispod 4kn Lp

Koliko ja vidim Ingra je i dalje iznad 4 kn, a uvjeren sam da će i završiti iznad 4 kn [emo_smijeh]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@falco

Točno. Izbit će većinu dionica i onda ide raketla kad odluči. A kupi sve munjevitim udarom po asku.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

samo ako vec skuplja onda ce sto jeftnije…zadnja 2 puta je nakon prvog rasta palo dosta..cca na 3.5
bi to bilo pa par dana skupljanja od one lude prodaje koja i po 3 izlazi a na 3.5 su kipali..
brijem da su veliki isto dio istrejdali na vama na cca 4.2

Hoće li danas opet metla po prodaji za kraj?

…nema metle danas, pomelo ih sve oko 13,30

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Sad sam na nuli ovdje. Ne dam ispod 8, cekam vec godinu dana.

Hoće li danas opet metla po prodaji za kraj?

…nema metle danas, pomelo ih sve oko 13,30
[/quote]za kraj 10 000 kom.

neće uvijek biti ovako.

I danas smo završili iznad 4 kn, ovo sad postaje sve čvršća psihološka potpora za nastavak rasta [emo_namigusa]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

03.09.2013 .

5.HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. (14036333877)/PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND (99318944138) 415.192 3,07Skrb. račun -29830

da nema co. iskrcavanja ,vec bi bili preko 5kn

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close