INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nathane , Nathane – svako pa čak i ti možeš reći – ova ili ona dionica ne vrijedi toliko .

I OSTANEŠ ŽIV !!

A jesi me uvjerio!!!

Nathane , Nathane – svako pa čak i ti možeš reći – ova ili ona dionica ne vrijedi toliko .

I OSTANEŠ ŽIV !!

A jesi me uvjerio!!!

A ko si mi pak ti? I zasto bih te ja imao potrebe u bilo sto uvjeravati? [huh]

Ovo su retoricka pitanja, ne moras odgovarati

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Nathane , Nathane – svako pa čak i ti možeš reći – ova ili ona dionica ne vrijedi toliko . I OSTANEŠ ŽIV !! A jesi me uvjerio!!!

Pustite, nekoga vesele male beznačajne stvari, nekoga velike.
U svakom slučaju nije vrijedno spomena.

Nathane, nije Stojic rekao da KOEI vrijedi 1500, vec Varga..

*** obrisano ***

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Opa, svasta se tolerira na ovom forumu, pa i prostote i uvrede… dragi luki007 nisam ti ja kriv kaj si ti jedan od onih 90 posto malih kaj puse na burzi… to ti je frende statistika, a sto se tice plavonje – valjda imas praf neki od ”””analiticara””’ je i to napiso, stojic je onda bio onaj biser kaj je napiso da Atlantic grupa vrijedi prek 1000 kuna jer se, pazi sad ovo, bavi proizvodnjom suplemenata… a Weider se rjesio Multipowera, pokupio im recepture i sad ga u Europi rastura uzduz i poprijeko. Go Stojic, go! [thumbsup]

plavi:

Cijene veće od 50 000 kuna Ingra opravdava i te kako , to nije samo moje mišljenje tako misle 15-tak fond managera ( kupi knjigu dioničara pa se uvjeri sam ), među kojima sva 4 iz mirovinskih fondova, Hrvoje Stojić je iznio analizu o ciljanoj cijeni u ovoj godini 75 000 kuna. Dakle nije važno što ja mislim. To da se ne čita forum o tom potom.
A to da što si napisao da vrijedi 7 000 kuna stvarno ti nije trebalo.

Ja se ne bih toliko pouzdao u nase ‘fond menadzere’ istina da ih je narod zatrpavao parama pa su ih negdje morali utuci, ali doista napuhavanje INGR do iznad 60k i pojedinih Agrokorovih uzdanica u nebesa bilo je smjesno za gledati a kamoli sudjelovati

Sto se tice mirovinaca, na njih necu trositi rjeci… nagruvati adris do 580 i zatim ga pustiti da padne do 401 mogu samo totalni amateri napraviti. a sto se tice ””””analiticara”””’ hrvoja stojica, on je analiticar kao sto sam ja astronaut, odnosno prije cu ja letit space shuttleom neg sto ce on shvatiti nase trziste… ne tako davno taj je isti vrli analiticar procjenjivao da ADRS vrijedi manje od 300 kuna, jos se sjecam njegovih bljezgarija po JDD-u kojim KOEI vrijedi vise od 1500, a o nebulozi da INGR vrijedi 75.000 kn (mozda je greskom napiso jednu nulu previse [wink] ) mi se neda ni raspravljati.

A ne vidim zasto meni nije trebalo reci da INGR fundamentalno vrijedi tek na 7k. To je moje skromno misljenje… sjecam se kad sam i nedavno rekao jednom dobrom prijatelju da nakon onakvog kataklizmnicnog predizbornog pada nase trziste nece prezivjeti jos jedan takav pad… i sad se nadam da nisam bio u pravu. U svakom slucaju, tko prezivi – pricat ce, a tebi je pametnije da se sto prije odljubis od te promasene dionice

Ima samo jedna razlika u odnosu INGR sa ADRS ili bilo kojom drugom dionicom.
Ovdje prodaju sve fizička lica, fondovi ne prodaju, odnosno jedan jedini koji je ušao na cijenama nešto prije mene je već prodao kompletno sve ( i time napravio pritisak na dionicu zadnjih tjedana istina bog ). Kada se tržište krene oporavljati mislim da će se ovo najlakše dignuti , masu je fondova unutra većina kojih je trenutno u minusu. Na 60 000 kn pokazatelji su izgledali sasvim OK , ne vidim zašto bi dionica bila precjenjena po toj cijeni dapače. SAmo je pitanje koliko se uzima u obzir knjiga naručenih polsova u budučnosti, ne zaboravi , već smo u veljaći 2008., a u međuvremenu je još novih poslova ugovoreno.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ima samo jedna razlika u odnosu INGR sa ADRS ili bilo kojom drugom dionicom.
Ovdje prodaju sve fizička lica, fondovi ne prodaju, odnosno jedan jedini koji je ušao na cijenama nešto prije mene je već prodao kompletno sve ( i time napravio pritisak na dionicu zadnjih tjedana istina bog ). Kada se tržište krene oporavljati mislim da će se ovo najlakše dignuti , masu je fondova unutra većina kojih je trenutno u minusu. Na 60 000 kn pokazatelji su izgledali sasvim OK , ne vidim zašto bi dionica bila precjenjena po toj cijeni dapače. SAmo je pitanje koliko se uzima u obzir knjiga naručenih polsova u budučnosti, ne zaboravi , već smo u veljaći 2008., a u međuvremenu je još novih poslova ugovoreno.

Bravo Plavi, tako se diskutira… kapa dolje prijatelju [thumbsup], problem je u tome sto se trziste bas i nece imati s cime dizat, likvidnost fondova se smanjuje a i uprava INGR-e ne pokazuje pretjeranu vjeru u vlastito izdanje, zasto su inace prodavali po najvisim cijenama. Ne sjecam se da sam citao da je Uprava ADRS-a ili IGH prodavala dionice na ATH-ima

MAVROVO decki, MAVROVO, zasto nitko o tome ne prica..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

A šta ćeš pričati o Mavrovu, eno Igh je potpisao ugovbore na 2,5 miljardi pa mu nije pomoglo. kako će onda to Mavrovo pomoći Ingri. Nikako[cry]
Ovo je za poludit, nikakve vijesti ne pomažu

Stagflacija je svemu kriva

Opa, svasta se tolerira na ovom forumu, pa i prostote i uvrede… dragi luki007 nisam ti ja kriv kaj si ti jedan od onih 90 posto malih kaj puse na burzi… to ti je frende statistika, a sto se tice plavonje – valjda imas praf neki od ”””analiticara””’ je i to napiso, stojic je onda bio onaj biser kaj je napiso da Atlantic grupa vrijedi prek 1000 kuna jer se, pazi sad ovo, bavi proizvodnjom suplemenata… a Weider se rjesio Multipowera, pokupio im recepture i sad ga u Europi rastura uzduz i poprijeko. Go Stojic, go! [thumbsup]

Imaš krive informacije, bolje prouči, pa se javi za eventualnu diskusiju pod ATGR.
Hvala

Istina nathan piše na temi od 01.2007.

http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=582&pg=5

Bili su to dani..[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

MAVROVO decki, MAVROVO, zasto nitko o tome ne prica..

Ma daj ih pusti da u miru kupuju!!

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close