INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tresnut ce ga co.na bid ne brini ,ima se jos toga..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

ja sam izasao..kad vidjeh da se skriveni spustaju..i grupiraju na nulasedam..izasao na nulpet dok se moze. .
bloger nas je ubio..ali jos to sve moze i up i down…

nisam imao info o mogucim otpisima 70 % imovine..jel znao tko za to? link su maknuli..

ingra je dionica u koju ulagaći najmanje vjeruju, na drugim dionicama samo netko iz uprave prdne i evo ih 20% gore (govorim o ovim iz psn). ovdje je samo bježanija… mnogi su odahnuli jer su se iskipali po 4 a neki dan je ipak bila 3kn. a opet ostaju na forumu jedni te isti biseri sa porukama ,nikad više ispod 4kn,bal,bla,bla,bla,bla,bla…

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

@Elijah

takodjer istu stvar napravio…čini mi se da je iskrcaj završio…čovjeće netko je pokupio 72000 komada po 4kn…respect!

cash je cash,a sve ostalo je sex!

optimist @ pa sto nisi mezio po 3 kn ,nego pisao o propasti ..ok imamo po ko zna koji put bitku na 4 kn ..[emo_smijeh]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Paničare se izulo do zadnje dionice, ili ima još?

neće uvijek biti ovako.

vau koliko je to dionica prošlo od 4,06-4kn
mogao bi se trend okrenut do kraja trgovanja

Ode to nazad na 3.50kn. Naivce su natrpali na 4kn, a vi i dalje pišite da ide na 12kn.

ja sam ocekivao vise aktivnosti po asku i ipak manje prosipanja i forsanja prodaje…i onda jos taj blog…
target je sljedeci mislim oko 3.5kn

Sve ima svoje zasto i kako?nisu gospoda bzvz uzela 98000kom po 4kn…pozdrav

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Sve ima svoje zasto i kako?nisu gospoda bzvz uzela 98000kom po 4kn…pozdrav

Iako je na ZSE sve moguće jer ovo nije normalna burza, ipak je nerealno očekivati jači pad ispod 4 kn sad kad je račun deblokiran, a sklapanje nagodbe i nastavak poslovanja vrlo izvjesni. Ovdje kaos uvijek naprave male burekđije koje na prvi pad dionice od par lipa panično počnu prodavati dionice koje su pola sata prije toga kupili bar 5% skuplje [emo_smijeh]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close