tresnut ce ga co.na bid ne brini ,ima se jos toga..
ja sam izasao..kad vidjeh da se skriveni spustaju..i grupiraju na nulasedam..izasao na nulpet dok se moze. .
bloger nas je ubio..ali jos to sve moze i up i down…
ingra je dionica u koju ulagaći najmanje vjeruju, na drugim dionicama samo netko iz uprave prdne i evo ih 20% gore (govorim o ovim iz psn). ovdje je samo bježanija… mnogi su odahnuli jer su se iskipali po 4 a neki dan je ipak bila 3kn. a opet ostaju na forumu jedni te isti biseri sa porukama ,nikad više ispod 4kn,bal,bla,bla,bla,bla,bla…
takodjer istu stvar napravio…čini mi se da je iskrcaj završio…čovjeće netko je pokupio 72000 komada po 4kn…respect!
optimist @ pa sto nisi mezio po 3 kn ,nego pisao o propasti ..ok imamo po ko zna koji put bitku na 4 kn ..[emo_smijeh]
Ode to nazad na 3.50kn. Naivce su natrpali na 4kn, a vi i dalje pišite da ide na 12kn.
ja sam ocekivao vise aktivnosti po asku i ipak manje prosipanja i forsanja prodaje…i onda jos taj blog…
target je sljedeci mislim oko 3.5kn
Sve ima svoje zasto i kako?nisu gospoda bzvz uzela 98000kom po 4kn…pozdrav
Sve ima svoje zasto i kako?nisu gospoda bzvz uzela 98000kom po 4kn…pozdrav
Iako je na ZSE sve moguće jer ovo nije normalna burza, ipak je nerealno očekivati jači pad ispod 4 kn sad kad je račun deblokiran, a sklapanje nagodbe i nastavak poslovanja vrlo izvjesni. Ovdje kaos uvijek naprave male burekđije koje na prvi pad dionice od par lipa panično počnu prodavati dionice koje su pola sata prije toga kupili bar 5% skuplje [emo_smijeh]