INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

prodao si i ti ispod 4 pa si se vratio

To sam bio odmah i napisao, ubrzo nakon prodaje na 3,53-3,55 ušao sam opet nazad cca. 5 lipa skuplje nego sam prodao jer sam vidio da vlakić nastavlja s vožnjom i da se uključuju jaki igrači, a kao što je netko napisao – plivaj skupa s bijelim psinama kad se pojave [emo_namigusa]

Ajmo sad u sadašnjost: što ekipa kaže, hoćemo li danas prema 5 kn? [emo_smijesak]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Previše se popušilo na Ingri da bi stare dioničare mogla privući ova razina o kojoj se drobi!
Naročito sada kada je račun deblokiran i kada se u PSN-u vidi koliko stvarno vrijedi Ingra!

Iskipavanje,počela igra najbržiprst.[emo_namigusa]

prodao si i ti ispod 4 pa si se vratio

To sam bio odmah i napisao, ubrzo nakon prodaje na 3,53-3,55 ušao sam opet nazad cca. 5 lipa skuplje nego sam prodao jer sam vidio da vlakić nastavlja s vožnjom i da se uključuju jaki igrači, a kao što je netko napisao – plivaj skupa s bijelim psinama kad se pojave [emo_namigusa]

Ajmo sad u sadašnjost: što ekipa kaže, hoćemo li danas prema 5 kn? [emo_smijesak]
[/quote]cekamo treci val kupaca ,,ako ne ,,bjezanija [emo_namigusa]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

kad netko proda to ujedno znači da je netko i kupio 🙂
zašto bi danas kupovali po asku kad im se daje po bidu?

...

Očekujem odbijanac prema gore. Na prodaji nikad manje dionica, i što je najvažnije nema velikih naloga…

Gdje su sada veliki igrači o kojima se priča? Mali trejderi i špekulaniti više puta uđu i izađu i tu se nabije 2mil kn prometa. Svi su unutra dok raste, a svi znamo kako raste tako i pada samo se sjetite rasta sa 4 na 12 pa opet pad na 3kn.

Najbrži prst stvarno brzo prošao

...

Pokušaj rušenja na 4 kn neslavno je propao, sad slijedi protuudar i povratak preko 4,20 kn tj, proboj 4,3 kn [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Pokušaj rušenja na 4 kn neslavno je propao, sad slijedi protuudar i povratak preko 4,20 kn tj, proboj 4,3 kn [emo_smijeh]
nebu islo [emo_smijesak]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

@sava
cca prva polovica duga prema Međimurje Visokogradnja je riješena u čiju korist ili na čiju štetu… ?
cca druga polovica nadalje ne riješenog duga prema Međimurje Visokogradnji će se riješit u čiju korist ili na čiju štetu… ?

Za probiti 4 kn treba iskipati najmanje 65.000 komada koliko je sada vidljivih na kupnji, s time da ima i nekoliko skrivenih naloga pa je taj broj vjerojatno preko 80.000 komada na kupnji iznad 4 kn.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close