sad se pitamo ko to i zakaj štopa na 4,15-4,17…fond koji se igra ovdje ima info od svojih bankara koji pregovaraju o garancijama, budućim poslovima ..imaju info iz prve ruke …to su one info koje mi neznamo jer gledamo samo brojeve …sve je jedna velka urota…evo i ikeu su dali strabagu ..zašto nije neka banka poduprla INGRU , TEHNIKU , IGH ..da ta lova od IKEE ode u naše firme ..??…ali ne , pored svih naših građevinaca ide opet van … …baš se pitam ..tak su uništitili i slovence ..može se stvar koprcat dugo …ovisi koliko firma ima mogućnosti i snage …
Ingra vecinu poslova radi izvan lijepe naše
[/quote]
stoji …ali banke su u rukama ?-čijim ???…austrija , njemačka, italija ..ovi debilani bi sad prodali i ovu zadnju …i ko bu ti dal garancije za te poslove vani ? može opi dogovorit sa Lukovićem bez da ovaj pita gazdu ? ili onu lopina u PBZ-u ..sad mi žal kaj su onog čačiča uhapsili …katar nam pobjegao jer je debilana na vlasti potpuno nesposobna …voli bih da sam u krivu ali bankari su ..imam još dionice ali bojim se banaka…jer bez njih nema novih poslova …a bez toga nema povratka na 400 haha ….drugovi ..
ali banke su u rukama ?-čijim ???…austrija , njemačka, italija ..ovi debilani bi sad prodali i ovu zadnju …i ko bu ti dal garancije za te poslove vani ?
vidim da si i ti si skratio poziciju danas kao barbosa [emo_smijeh]
neka, odlično je to, što vas više sad izađe na 4 kn bit će vas više koji ćete kupovati kad uskoro preskočimo 5 kn [emo_palacg]
ask se povlaci prema višim razinama
mogla bi bit jedna metla prije zatvaranja
kao šta rekoh metla[emo_smijeh]
Opaaaa, preko 22.000 komada odjednom skinuto s prodaje! Jel se to vraća nazad kolega barbosa?? [emo_smijeh][emo_palacg]
Dobro čišćenje preko 20 000 kom. Pa se vi i dalje gurajte na bidu. Mogli ste zaraditi burek više…………
Opaaaa, preko 22.000 komada odjednom skinuto s prodaje! Jel se to vraća nazad kolega barbosa?? [emo_smijeh][emo_palacg]
ne, ja sam nakon otvaranja cijeli dan bio na 3,15-,3,17…upravo full aut
ne, ja sam nakon otvaranja cijeli dan bio na 3,15-,3,17…upravo full aut
Ma vratit ćeš se ti nama već sutra…na 5 kn [emo_smijeh][emo_palacg]
Dajte lakše malo, probit ćemo i drugu +blokadu [emo_smijeh][emo_smijesak][emo_smijeh]
Previše je dogovorenih transakcija……i onda tako po nekoliko puta dnevno….mi ostali smo previše popušili na Ingri da se uključujemo aktivno na strani prodaje!
Niske su to razine!