INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sad se pitamo ko to i zakaj štopa na 4,15-4,17…fond koji se igra ovdje ima info od svojih bankara koji pregovaraju o garancijama, budućim poslovima ..imaju info iz prve ruke …to su one info koje mi neznamo jer gledamo samo brojeve …sve je jedna velka urota…evo i ikeu su dali strabagu ..zašto nije neka banka poduprla INGRU , TEHNIKU , IGH ..da ta lova od IKEE ode u naše firme ..??…ali ne , pored svih naših građevinaca ide opet van … …baš se pitam ..tak su uništitili i slovence ..može se stvar koprcat dugo …ovisi koliko firma ima mogućnosti i snage …

Ingra vecinu poslova radi izvan lijepe naše
[/quote]
stoji …ali banke su u rukama ?-čijim ???…austrija , njemačka, italija ..ovi debilani bi sad prodali i ovu zadnju …i ko bu ti dal garancije za te poslove vani ? može opi dogovorit sa Lukovićem bez da ovaj pita gazdu ? ili onu lopina u PBZ-u ..sad mi žal kaj su onog čačiča uhapsili …katar nam pobjegao jer je debilana na vlasti potpuno nesposobna …voli bih da sam u krivu ali bankari su ..imam još dionice ali bojim se banaka…jer bez njih nema novih poslova …a bez toga nema povratka na 400 haha ….drugovi ..

ali banke su u rukama ?-čijim ???…austrija , njemačka, italija ..ovi debilani bi sad prodali i ovu zadnju …i ko bu ti dal garancije za te poslove vani ?

vidim da si i ti si skratio poziciju danas kao barbosa [emo_smijeh]
neka, odlično je to, što vas više sad izađe na 4 kn bit će vas više koji ćete kupovati kad uskoro preskočimo 5 kn [emo_palacg]

ask se povlaci prema višim razinama
mogla bi bit jedna metla prije zatvaranja

kao šta rekoh metla[emo_smijeh]

Opaaaa, preko 22.000 komada odjednom skinuto s prodaje! Jel se to vraća nazad kolega barbosa?? [emo_smijeh][emo_palacg]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Dobro čišćenje preko 20 000 kom. Pa se vi i dalje gurajte na bidu. Mogli ste zaraditi burek više…………

neće uvijek biti ovako.

Opaaaa, preko 22.000 komada odjednom skinuto s prodaje! Jel se to vraća nazad kolega barbosa?? [emo_smijeh][emo_palacg]

ne, ja sam nakon otvaranja cijeli dan bio na 3,15-,3,17…upravo full aut

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ne, ja sam nakon otvaranja cijeli dan bio na 3,15-,3,17…upravo full aut

Ma vratit ćeš se ti nama već sutra…na 5 kn [emo_smijeh][emo_palacg]

Dajte lakše malo, probit ćemo i drugu +blokadu [emo_smijeh][emo_smijesak][emo_smijeh]

ova transakcija na 4,23kn mora da je bila dogovorena

tu sam, nije problem [emo_smijesak]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Previše je dogovorenih transakcija……i onda tako po nekoliko puta dnevno….mi ostali smo previše popušili na Ingri da se uključujemo aktivno na strani prodaje!
Niske su to razine!

da li je ovo preuzimanje Ingre ?

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close