INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovaj se s 20000 postavio na 4,15 ali nestat će i on čim se vrati ekipa s gableca

nije problem tih u 20k nego od 4,20kn

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ovaj skok Ingre izgleda kao svojevremeno na DIOK sa 8 na 12.

U INGR… do daljnjeg…

nije problem tih u 20k nego od 4,20kn

a meni se čini da je pravi problem taj što si danas prodao na 4,1x kuna pa bi rado nazad po nižoj cijeni [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Ovaj skok Ingre izgleda kao svojevremeno na DIOK sa 8 na 12.

U INGR… do daljnjeg…

prije blokade racuna bila je 7kn
pametnom dosta

400.000 komada danas smo već prešišali, a mogli bismo opet preko 2 milijuna kuna prometa? [emo_smijesak]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

a meni se čini da je pravi problem taj što si danas prodao na 4,1x kuna pa bi rado nazad po nižoj cijeni [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

ma pusti se mene, imaš otpor od 100k kom do 4,30 pa ti pjevaj…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ask se povlaci prema višim razinama
mogla bi bit jedna metla prije zatvaranja

ma pusti se mene, imaš otpor od 100k kom do 4,30 pa ti pjevaj…
[/quote]još 60k i pjevam. [emo_cool][emo_palacg]

neće uvijek biti ovako.

Kota 4kn je osvojena, sad se treba pripremiti za sutrašnji napad na kotu 4,60 kn, a potom znamo što je na redu, zar ne? [emo_namigusa]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

sad se pitamo ko to i zakaj štopa na 4,15-4,17…fond koji se igra ovdje ima info od svojih bankara koji pregovaraju o garancijama, budućim poslovima ..imaju info iz prve ruke …to su one info koje mi neznamo jer gledamo samo brojeve …sve je jedna velka urota…evo i ikeu su dali strabagu ..zašto nije neka banka poduprla INGRU , TEHNIKU , IGH ..da ta lova od IKEE ode u naše firme ..??…ali ne , pored svih naših građevinaca ide opet van … …baš se pitam ..tak su uništitili i slovence ..može se stvar koprcat dugo …ovisi koliko firma ima mogućnosti i snage …

sad se pitamo ko to i zakaj štopa na 4,15-4,17…fond koji se igra ovdje ima info od svojih bankara koji pregovaraju o garancijama, budućim poslovima ..imaju info iz prve ruke …to su one info koje mi neznamo jer gledamo samo brojeve …sve je jedna velka urota…evo i ikeu su dali strabagu ..zašto nije neka banka poduprla INGRU , TEHNIKU , IGH ..da ta lova od IKEE ode u naše firme ..??…ali ne , pored svih naših građevinaca ide opet van … …baš se pitam ..tak su uništitili i slovence ..može se stvar koprcat dugo …ovisi koliko firma ima mogućnosti i snage …

Ingra vecinu poslova radi izvan lijepe naše

Naravno da nisu dali INGRI posao kada im je račun bio u blokadi, INGRA nije mogla niti konkurirati za posao. Ali sada kada im je račun odblkiran, a u očekivanju smo poticanja investicija u građevinskom sektoru i to će se promjeniti….

New Report

Close