INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma problem je kao što sam i u više navrata pisao veliki broj dionica pa ima previše čarapana, da je 2-3 milijuna dionica bili bi već na barem 6-7 kn.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

ajme lopina gdje si ti ucio ekonomiju?

@jao
jao drži gaće sad kad opli doli,bit će veselo veče. Lp

Pa Ingra se tržila po 3,xx kuna s računom blokiranim preko godine dana, a ti bi opet te cijene?? [emo_smijeh]
Teško da će Ingra ikad više ispod 4 kn, račun je deblokiran, sklopit će se nagodba, vjerojatno i dokap po cijeni višoj od ove na burzi…burekđije će zaraditi za bureke, a tko bude strpljiv mogao bi ulog poduplati, možda i x3, pogotovo ako krene opet val kao onaj puta kad je u tjedan dana sa 3 kn došla na 12 kn [emo_smijeh]
[/quote] a dokapitalizirati po 1kn kaj velite vi na to?
[/quote]

Niti to nije nemoguće jer još ništa nije riješeno niti sigurno.

a dokapitalizirati po 1kn kaj velite vi na to?

Minimalna nominala u dokapu je po Zakonu 10 kn, ali možda samo za tebe naprave dokap po 1 kn [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ma problem je kao što sam i u više navrata pisao veliki broj dionica pa ima previše čarapana, da je 2-3 milijuna dionica bili bi već na barem 6-7 kn.

Ali dobra je stvar što ove sada prelaze u čvrste ruke, pa se smanjuje free float[emo_naivan]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Ali dobra je stvar što ove sada prelaze u čvrste ruke, pa se smanjuje free float [Naivan]

he, he…čvrste ruke na ingr i zse [emo_smijeh][emo_smijeh]

-oćekivana korekcija, -4 ako ne danas onda sutra

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ovo je još uvijek nabolja opcija za ulaganje i zaradu na HR burzi. Napokon je odblokiran račun, očekuje se rješavanje PSN-e. Same dobre vijesti. Pogledajte primjer DIOK-a, narastao je sličnim scenarijem za 300%, DLKV za 200%. Ovdje je cijena prije rasta bila 3KN, koliko ima potencijala izračunajte sami (sada je odrađen rast od samo 30%).

Ali dobra je stvar što ove sada prelaze u čvrste ruke, pa se smanjuje free float [Naivan]

he, he…čvrste ruke na ingr i zse [emo_smijeh][emo_smijeh]

-oćekivana korekcija, -4 ako ne danas onda sutra
[/quote]
Sad sam dosita iznenađen[emo_zloban]

Ali dobra je stvar što ove sada prelaze u čvrste ruke, pa se smanjuje free float[emo_naivan]
[/quote]aha,slicno kao na diokiju ,milioni se izvrtili i usput top 10 krati pozicije..[emo_ooooo]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

[/quote]aha,slicno kao na diokiju ,milioni se izvrtili i usput top 10 krati pozicije..[emo_ooooo]
[/quote]
Da, da to su definitivno slične dionice[emo_namigusa]

ovaj se s 20000 postavio na 4,15 ali nestat će i on čim se vrati ekipa s gableca

Ovo je još uvijek nabolja opcija za ulaganje i zaradu na HR burzi. Napokon je odblokiran račun, očekuje se rješavanje PSN-e. Same dobre vijesti. Pogledajte primjer DIOK-a, narastao je sličnim scenarijem za 300%, DLKV za 200%. Ovdje je cijena prije rasta bila 3KN, koliko ima potencijala izračunajte sami (sada je odrađen rast od samo 30%).

slažem se [emo_palacg]
bit će ovdje [emo_kuna][emo_novac][emo_palacg]

New Report

Close