hate to say it…..
Ali ako se netko potrudi i pronađe moj zadnji post na ovom forumu…. Nije da ih imam puno… mislim da mi je i jedini 🙂
Hate to say it… but i told you so 😉
ajkulazg
tu bi se mogla cijena ustabilit na 7kn dok ne prođe PSN
Dioki je bio na 8kn kad je bio blokiran racun kad su odblokirali otišao je na 20kn….al se kipala KABA pa je rušila cijenu na Diokiju….samo se nadam da ce se ovdje CO iskipat pa da se usidrimo na cijeni od 7kn
Mislim,ali nadam se da će se to potvrdit kroz par dana…da je CO ako ne cijeli onda bar 85-90% out…a to znači samo jedno…[emo_smijesak][emo_palacg]
p.s.ali je kvaka u tome što se tiče diokija i ingre to što iskipat toliki količinu kao što je imala KABA kod diokija na razinama 8-11kn(što je trajalo nekoliko mjeseci,kaba je imala koliko dionica za iskipat 140000-200000?) i nije neki problem CO u slučaju ingre,kao što smo imali prilike vidjet i danas je samo protrgovano 566.562 dionice ingre(znači i ako je ostalo CO iskipat možda nešto,to neće biti nikakav problem za daljni rast dionice…kao što se dešavalo kod diokija).
Ajde razumijem da je red na INGRI, račun deblokiran…..blabla…al jeste li vidjeli dugovanja…bilancu, amortizaciju….i.e. pa ljudi moji INGRA mora Ugovorit posao od 100 milja EURA da oživi i da pričamo o perspektivi, sve ostalo su špekulantske želje.
U portfelju imam još 6.000 komada INGRE
oPIJU nevjeruje ni njegova vlastita mater! Pa toliko toga je najavljivao, pazi tajni Ugovori…..jaojao…..
Al kad je krenulo neka ide, čak i pripomognemo ako zapne u rastu, jelada ajkulazg [emo_smijesak]
Današnje zadnje cijene su skoro i blokada na otvaranju…
Bit će zanimljivo
INGRI SE OTVARA PUT ZA RAD
Ingra, kako se doznaje u toj tvrtki, planira otvoriti predstavništvo u Istanbulu do kraja ove godine. Ingra ima urede u Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Njemačkoj, Alžiru, Iraku, Egiptu i Rusiji.
link
?
kaba. .vidimo katastrofalne procjene momenta i cijene po kojoj instituc.ulagači izlaze…signal za rast sa 8 na 30..s 4 na 12.6. ..
i sad s 3 na.. 😉
Jučer sam ujutro odmah u prvoj transakciji počistio ask sa nekih 8 tisuća komada (zadnji keś što je ostao), i onda se cijeli dan čudio da nitko drugi ne vidi zadnju priliku za ukrcaj. Al eto valjda ste danas došli pameti. U ponedjeljak ide drugi val, to su oni koji čekaju pozitivan signal, odnosno proboj 4-tvorke. LP!
tako ja počistio čim došla vijest danas..i čudio se istom autizmu koji se baš tad postavio iskipavat ko i jučer..radi tih demencija nisam jučer jeftinije kupio..rekoh ljudi ne ulaze..dement iskipava…stoces. .
ali eto..obrazloženje nam sve kako je prošli put raslo do 12+ ..ljudi ne prate ni fundamente ni ta..pa ve nadam se i ovog puta pomoći kad budemo izlazili na BV;
ne oklijeva se s kupnjom i par posto kad se desi preokret čekao nekoliko godina..ovo je gotovo sigurno preokret padajućeg višegodišnjeg trenda u rastući..višegodišnji..