INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U zadnjim minutama stampedo,zadnja 3,90.
Pozdrav,

@inverter
Nije to samo na ovoj temi ,več na svim temama , broje ask/bid, kao da to ima ikakve veze sa trgovanjem

nema ga pa nema , a najvise nan je posla postova o lngri

Preko 2 milijuna[emo_smijesak]

Mortadela je konj s maslinama.

Auuuu čovjeće u ponedeljak na otvaranju preko 4,30!

cash je cash,a sve ostalo je sex!

lakost@ totalna bedastoca..i to par istih likova cijelo vrijeme broji.ha neka broje ,ja najvise volim kupovati od onih zadnjih panicara kad nema bida [emo_plazi]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ide to na 2 a biti će i po kunu. Stečaj neizbježan… [emo_beztona]

Kak u stečaj kada se priča da je predstecajna prihvaćena?

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

@inverter

samo plivat uz ajkulu treba![emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa]

elijah, gizmund,ajkulazg i ostali koji ste do prije koji mjesec zazivali 1 kunu i stečaj, kako se sada osjećate pišući da to ide preko 4,5…? Da li vam je imalo neugodno? Hvala moderatoru.

neće uvijek biti ovako.

Jučer sam ujutro odmah u prvoj transakciji počistio ask sa nekih 8 tisuća komada (zadnji keś što je ostao), i onda se cijeli dan čudio da nitko drugi ne vidi zadnju priliku za ukrcaj. Al eto valjda ste danas došli pameti. U ponedjeljak ide drugi val, to su oni koji čekaju pozitivan signal, odnosno proboj 4-tvorke. LP!

@bananarama

i ja sam se tome isto čudio!preočito je bilo,šta se sprema![emo_smijeh][emo_smijeh]

kolika je bila cijena dionice prije blokade racuna?????

New Report

Close