INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Račun deblokiran.Bravo!
Dionica u pozitivnu blokadu.Još bravije.
Deblokiran račun,novi poslovi,reputacija kod izvođača na dnu,dobavljači u swapu
oderani do kosti.
prihvačanje prestečajne nagodbe daje još šest mjeseci vozanja,devet mjeseci nakon predstečajnog prijedloga dolaze na red i obveznice..tko će ih kupiti?????

Ipak trejdati se mora,do posljednje kune uša na 3,45
Izlazim nakon blokade.Odmah u prvom udarcu.

U INGRA teče med i mlijeko.

Onaj tko se nije ukrcao neka mu prst bude na okidaču slijedeci tjedan
pozdrav zz-u

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

u ponedjeljak se ne očekujem otvaranje ispod 4…..[emo_cool]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

lakost @ ja se drzah ingre bez nominale kako ti rece ..i vidi ti vraga ovo se kupuje ko sumanuto..[emo_plazi]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_palacg][emo_palacg]

Prva +blokada probijena, sljedeća je na 4,05 kn [emo_cool]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@ZMAJKI
tvoj odabir,i tvoja lova.

lakost a kolka je nominala ingr ?,,pojma nemam nit me zanima al se krcah brutalno oko 3 kn [emo_plazi][emo_plazi][emo_plazi]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

@ZMAJKI
naveo sam da je tvoj odabir, zadnje što sam posjedovao INGRU je kupovina na 54-56 kn i izlazak na 63-64 kn ,od tada ju nisam niti pogledao.
Mislim da je to bilo vrijeme djeljenja dionica koperantima ,koje mi se nije svidjelo ,svi znamo što je nakon toga uslijedilo.

Uputio sam čestitku svima, a sada pretumbacija- VARTEKS??OPTE??? ili nazad u DIOKI po profit??

koliko ova dionica još može izdržati prije potonuća ??? kad je ovaj novi rok za predaju dokumentacije predstečajne… ??
kladim se da danas panicno mlatis po asku [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

na ingri naučiš,da je četvrtak/petak uvijek dan za ulazak jer prek vikenda po već poznatom scenariju dolazi jooš super blitz vijest/vijesti,e i onda me još dodatna nostalgija ulovi kada na samom otvaranju burze ponedeljkom vidim još 2-3 pozitivne blokade…svi se vjerujem sjećamo tih trenutaka na ingri…e pa sezona je počela!

Lijep pozdrav[emo_palacg]

INGRI SE OTVARA PUT ZA RAD

Ingra, kako se doznaje u toj tvrtki, planira otvoriti predstavništvo u Istanbulu do kraja ove godine. Ingra ima urede u Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Njemačkoj, Alžiru, Iraku, Egiptu i Rusiji.

New Report

Close