INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Von Braun: ” Tebi 40% od ATH nije dno??? Do ATH nam sad treba 75% rasta….. NE znaš ti više šta pričaš. Odi bolje spavat. ” Kolega, ne znam čemu ovakav post. Gdje sam rekao da je ili nije, što vi znate o sutra. Isto ponavljate kao papiga i znate koliko i ja. Prepušteni smo onom što se kaže sudbina. U petak je dosta dionica palo i više od 10%, jel znate što to znači. Da je ujutro moguć margin-call, a onda može ići dalje i ne mora i ovo se ne odnosi samo na INGRU već na cijelo tržište. Kada bi znao uvijek dno/vrh bio bi najbogatiji i ne bi gubio vrijeme ovdje kao ni vi. Ok kolega? P.S. ATH nije nikakvo mjerilo, mjerilo su uvijek FUNDAMENTI.

Sorry valentine. Dosta mi je za danas. Ipak bi ja mogao na spavanje.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

@ Von Braun Pomalo me već smeta to vaše ponašanje s visoka i ophođenje s ostalim korisnicima ko da su oni ovce pasli dok ste vi mešetarili Jugoslavijom. Će to prestat ili?

Dobro Vjeko, ljudi uključuju emocije pa bude svašta. Nadamo se svi oporavku što prije, međutim ono što je kupljeno u četvrtak bilo je jefitnije još 10% u petak, a što će biti sutra zna samo dragi Bog.

P.S. Ne ljutim se ja, ja razumijem, Von Braune. Sve pet.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

P.S. Ne ljutim se ja, ja razumijem, Von Braune. Sve pet.[thumbsup]

A cuj, svi smo nabrijani, nije ovo lako. I dobro receno, samo Bog zna sto nas ceka dalje.

skype - ivek1234

A cuj, svi smo nabrijani, nije ovo lako. I dobro receno, samo Bog zna sto nas ceka dalje.

Što misliš, kupovao ja HT po ekstra cijenama, pa sad se mogu samo moliti da se vrati na sve cijene. I ja bi htio CROBEX na 6000, HT 500 kuna i slično.
Isto tako, moramo prihvatiti realnost, a ta je da je situacija nezgodna, i da vikati da je dno je lupkanje u prazno. Jako je moguć za.eb.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ivek123:

Što misliš, kupovao ja HT po ekstra cijenama, pa sad se mogu samo moliti da se vrati na sve cijene. I ja bi htio CROBEX na 6000, HT 500 kuna i slično.
Isto tako, moramo prihvatiti realnost, a ta je da je situacija nezgodna, i da vikati da je dno je lupkanje u prazno. Jako je moguć za.eb.

Slazem se sa tobom ali mislim da cu se malo povuci/smanjjiti sa pisanja jer usprkos tome sto je dosta toga pogodjeno stalno me razvaljuju da sam druker.

Izgleda da je definicija drukera ako govoris da dolaze ruzne stvari i da nebumo ove godine zaradili 2 X SLK Mecke AMG + stan od 250 kvadrata u centru grada + jedno 5 apartmana na ulozenih 10k kuna….

I ja bi para, Crobex na 20000 i rast od 700% samo ga ovoga trena jednostavno ne vidim. Oni koji smatraju da je sada prilika neka ulaze u konacnici mozda su i u pravu. Ja cu i dalje slusati sebe i ostajem out ali cu definitivno smanjiti dozivljaj pisanja ovdje. RealBear je pametno napravio sto se povukao malo u sjeno pa cu i ja njegovm stopama laganini…

Pozdrav svima i laku noc. Puno srece svima nama.

Ivek Druker

skype - ivek1234

JOj, kak se vi svadjate a nitko uopce ne prati temu.
Evo ja malo analizirao i odlucio da ako ostane na 38K uzmem jos malo pa cu it ATGR prodati ako treba.
Neznam, minus na kartici, svejedno..
AD Mavrovo je puno puno vece nego sto vi mislite, dajte malo bacite pogledana njihovu stranicu.
Kada bi im se to sve ostvarilo ovo bi postala strasna firma.
Kakva Tehnika, kakvi ostali gradjevinari..
Al mislim da sutra opet krece na 40K.

I mislim da ce se sa objavom FI koji ce biti vjerovatno onakakv kakav je uprava prije rekla (60-65mil.) objaviti jos puno puno vaznijih stvari..

A onda tko je unutra, unutra je.
Ja sam vec do grla.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Cuj, racunovodje alkemicari mene nikada nisu zanimali… INGR fundamente nije imala od 10.000, a cijena je moze se tako reci rasla na perspektivi… e pa ta perspektiva je, obzirom na projekte, stavljena na debeli hold a vidjet cemo vec ove godine sta ce reci krvna slika (FI) [thumbsup] Mozes mutit dok imas kakve takve sastojke, al mozes li i kad je kuhinja prazna…?

U pravu ste kolega, i slžem se s Vašim razmišljanjem, nije INGRA tolikološa, koliko je prenapuhana dokapitalizacijom, potrajat će godinama da se fundamentalno uskladi

Ne zna se šta će biti ako se realizira nalaz po REviziji privatizacije i pretvorbe,
vidi WWW. revizija.hr, traži INGRA (samo malo više literature neće škoditi)

Kasno Mujo na Kosovo stiže, bar što se tiče MAVROVA. Kaj misliš do kuda će ona u narednih 10 mjeseci?
Baš me zanima šta kolege forumaši misle?

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Ne zna se šta će biti ako se realizira nalaz po REviziji privatizacije i pretvorbe,
vidi WWW. revizija.hr, traži INGRA (samo malo više literature neće škoditi)

A što bi bilo?
Nalaz je od 2002. godine, Ingra je jedna od najčišćih tvrtki što se tih stvari tiče.[lol]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi:

Vrli fond manageri , kada ovo pročitaju kako će reagirati?
Da Ingra vrijedi 7 000 kuna nije napisao bilo tko, već dugoročni ulagač nathančetrdesetsedam, dionice npr. TRFM, AMDN, BLKL, su njegove dugoročne uzdanice. Htio on to ili ne.

Hoče li u ponedjeljak doći jedna 50 -tka ili 100-ca po 40 000 kao odgovor na ovu provokaciju, ili će se dopustiti
ovakva bezobrazna provokacija?
Još malo pa će se početi pisati da to vrijedi 7 kuna. Koliko će fond manageri trpjeti ovakve provokacije posebno oni koji su kupovali po 60 000 kuna , a i ostali koji su kupovali po 50 000-60 000 kuna??

Fon menageri ne citaju forume, u ovim trenucima vjerojatno imaju pametnija posla od citanja naricaljki… vjerojatno pisu pisma ohrabrenja udjelnicarima u fondu, ili sastavljaju zivotopise za nove poslove

kako god, sto se tice AMDN, BLKL i TRFM vise manje zbog HANFA-inih odluka, koje su i bile pokretac ovog trenda, su rasprodane. na svima sam zardio mada ne onoliko koliko sam se nadao. Ti si plavi s druge strane zrtva svojih nadobudnih tlapnji. Nakon sto si se mogao galantno izvuci i zaraditi na sumanutim tvrdnjama da INGR stvarno moze opravdati cijene i vece od 50.000 kn, zapravo si sam sebi povjerovao i – zapeo.

A sto se tice fundamentalnih pokazatelja, vidjet cemo kavi ce oni biti kada FI pokazu kako je dobit trosena na obranu cijene dionice [thumbsup]

Cijene veće od 50 000 kuna Ingra opravdava i te kako , to nije samo moje mišljenje tako misle 15-tak fond managera ( kupi knjigu dioničara pa se uvjeri sam ), među kojima sva 4 iz mirovinskih fondova, Hrvoje Stojić je iznio analizu o ciljanoj cijeni u ovoj godini 75 000 kuna. Dakle nije važno što ja mislim. To da se ne čita forum o tom potom.
A to da što si napisao da vrijedi 7 000 kuna stvarno ti nije trebalo.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ja neznam zašto moderator ne zabrani pisanje ovom iveku 123 svaki njegov post upućuje na drukanje od početka do sada i ne prestaje s time a on i dalje piše, soli pamet i plaši malce samo zato što hoće kupovati niže i niže.
to je u načelu nekorektno a i nezakonito.[lol]

dan je pametniji od noći

New Report

Close