INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nema više puno do Nightriderovih 35.000 kuna. A moguće i niže. A što se tiče usporedbe fundamenata Ingre i HTea to je nebo i zemlja, tako da je Nathan47 potpuno u pravu. Sa štovanjem

Zanimljivo sa nathanomčetrdesetisedam osvanuo i kucilo.
Hočeš opet sam sa sobom razgovarati da nas malo nasmijavaš?
Bolje nam napiši nešto na temama NACE ili GIPK, tzv. darkhorse-i, kaj ima tu?[smiley]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

tima:

Nema više puno do Nightriderovih 35.000 kuna. A moguće i niže. A što se tiče usporedbe fundamenata Ingre i HTea to je nebo i zemlja, tako da je Nathan47 potpuno u pravu. Sa štovanjem

Zanimljivo sa nathanomčetrdesetisedam osvanuo i kucilo.
Hočeš opet sam sa sobom razgovarati da nas malo nasmijavaš?
Bolje nam napiši nešto na temama NACE ili GIPK, tzv. darkhorse-i, kaj ima tu?[smiley]

To je pouzdan znak da uskoro bude počelo razdoblje bikova[lol] [lol]

Hell is Empty and all the Devils are Here

http://www.jutarnji.hr/nekretnine/arhitektura/clanak/art-2008,2,9,,108074.jl

” Ingra na zagrebačkom Srebrnjaku, na jednoj od najatraktinijih lokacija u gradu, gradi 16 urbanih vila sa 67 stanova, a četvorni metar luksuznog stana s brojnim tehnološkim novitetima stoji između 3400 i 3600 eura. ”

” Dosad je prodano 50 posto stanova ”

[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ohrabrujuće može biti što nakon dugo vremena imamo veći nalog na kupnji koji nije poklopljen.
Stavljen je na 37 500 u trenutku kada je to bila tržišna cijena u petak.

Kupnja:

38.000,00 2
37.504,00 1
37.503,00 2
37.502,00 1
37.501,00 5
37.500,00 48
37.000,00 2
36.512,01 2
36.511,00 1
36.500,00 4

Prodaja:

38.550,00 3
38.600,00 1
38.970,00 4
38.990,00 6
39.000,00 1
39.137,00 1
39.139,99 1
39.148,00 1
39.149,00 1
39.150,00 1

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ohrabrujuće može biti što nakon dugo vremena imamo veći nalog na kupnji koji nije poklopljen.

Možda zato što je nedjelja pa nema trgovanja??!![smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pa stoji od ca. 14:30 u petak, ne zafrkavaj.[smiley]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pa stoji od ca. 14:30 u petak, ne zafrkavaj.[smiley]

Šala uvijek dobro dođe, naročito, u ovakvim vremenima.[smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Da, iako mislim da za INGR nema brige.
Ovdje se ne može dogoditi masovna rasprodaja velikih jer već sa sadašnjom cijenom mnogi su u minusu u najbolju ruku oko nule.
Jedna od rijetkih dionica novog vala koja ima ovakvu situaciju. Totalna suprotnost bi bio recimo ADRS, PODR, KOEI, itd. Tamo veliki igrači imaju prostora za rušenje cijene upravo zbog ulaza po osjetno nižim cijenama svojevremeno.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Iskreno, rađe da što prije dotakne dno (ovdje mislim općenito), nego da bude recimo odobijanac kao oko i poslije izbora a onda još veći ponor.

Iskreno, rađe da što prije dotakne dno (ovdje mislim općenito), nego da bude recimo odobijanac kao oko i poslije izbora a onda još veći ponor.

Tebi 40% od ATH nije dno??? Do ATH nam sad treba 75% rasta…..
NE znaš ti više šta pričaš. Odi bolje spavat.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Tebi 40% od ATH nije dno??? Do ATH nam sad treba 75% rasta….. NE znaš ti više šta pričaš. Odi bolje spavat.

Kolega, ne znam čemu ovakav post. Gdje sam rekao da je ili nije, što vi znate o sutra. Isto ponavljate kao papiga i znate koliko i ja. Prepušteni smo onom što se kaže sudbina.

U petak je dosta dionica palo i više od 10%, jel znate što to znači. Da je ujutro moguć margin-call, a onda može ići dalje i ne mora i ovo se ne odnosi samo na INGRU već na cijelo tržište.

Kada bi znao uvijek dno/vrh bio bi najbogatiji i ne bi gubio vrijeme ovdje kao ni vi. Ok kolega?

P.S. ATH nije nikakvo mjerilo, mjerilo su uvijek FUNDAMENTI.

@ Von Braun

Pomalo me već smeta to vaše ponašanje s visoka i ophođenje s ostalim korisnicima ko da su oni ovce pasli dok ste vi mešetarili Jugoslavijom. Će to prestat ili?

Suricata suricatta

New Report

Close