INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kvart99
taj na 3,50kn štopa da ne ode u pozitivnu blokadu a on kupuje ispod 3,50kn

ajde fondiću imas do donje blokade cca 150 000 po prosjećnoj cca 3,15, rješi se trećine svog porttfelja u jednoj transakciji, to je i više nego zadovoljavajuće za tebe, do kraja dana moš sve riješit i ostalih 2/3 eventualno sutra

pepe7

izgleda da ce CO. napravit bas kontra onoga sto vecina ocekuje..sto se izazenja tice ,ovaj tj. moze komplet van..samo sto ce nasi dusebriznici koji drukaju na 2kn ?[emo_smijeh][emo_smijeh]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

@JOKA14

I TO RADI STVARNO OČITO!UFF…SUTRA ĆEMO DA….[emo_smijesak][emo_palacg]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

DANAŠNJI DAN NA 3,50

@sava
ZMAJKI i ajkulazg su legende.
Samo naprijed dečki.
pogodili su.

sve više Spammer atributa

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

@costa

Pa njih dvojica su tu da zamrače činjenice a ne da poguraju činjenicama.
Oni su dva mračnjaka koja ne ulijevaju povjerenje.

UP,UP,UP…evo sutra preko 5!
To su oni a na drugima igraju obrnuto.
E a ja procjenjujem da kupuju i jedno i drugo i da su maheri …..treba držati index pod kontrolom i prelijevati novce u nešto što će osigurati dobar i siguran profit.

savo bitno da je tebi dioki 500 kn i na 10 kn stalno up up…vjerojatno si zaglibio negdje na pola puta sa ulazom..tako da tebi ne pomaze samo up up …

ingra je toliko rasprodana da ispod 5 kn nemamo o cemu pisati…

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

@SAVA

Ti imaš obraza pisat išta?!nagovarao si ljude na dioki na 500kn!

ja nikoga ne nagovaram niti na kupnju niti na prodaju.

Pročitaj što su pisali mudrijaši u fondovima, bankama i mirovinskim fondovima o nizu dionica nekada i sada.

Imam i ja Ingre popriličito i nemam niš protiv rasta…..no imam na vaš stil!
Tko vam te lubanje pridjeli?

@sava

ja lubanju imam od neki dan,a ti imaš lubanju od kda te znam..[emo_ooooo][emo_ooooo][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijesak][emo_vrtimise][emo_plazi][emo_plazi]

New Report

Close