INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

s400@ panika je , jer vlakic bjezi..[emo_plazi]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

s400@ panika je , jer vlakic bjezi..[emo_plazi]

kao šta rekoh deblokadom racuna INGRE ove cijene ce otic u povijest

apotekar @ kad se ukljucujes u kupovinu? 4-5-6 kn? oko 6kn ti prodam mali dio ..[emo_ooooo]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Šta bagro izazivate stečajeve, da mi je znati gdje vi radite, kad ovoliko želite da INGRA propadne, ovo je žalosno za čitati.

“Bagrom” nazivaj ono dvoje koji su su te napravili [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

"A Zakon o PSN je na ocjeni ustavnosti s velikim šansama da dobar dio odredbi zakona ili cijeli zakon budu proglašeni neustavnim! A onda više neće biti mic po mic, nego expresni stečajevi"

Šta bagro izazivate stečajeve, da mi je znati gdje vi radite, kad ovoliko želite da INGRA propadne, ovo je žalosno za čitati.

Zakon je usklađen s EU zakonodavstvom, e sada može se nagađati na čiju je inicijativu usklađivan nedugo nakon što je prihvaćen!
Možda neki signal upravo s Ustavnog suda?

dođe sava, napiše dva tri posta i evo odmah nervoze, i vrijeđanja. hahaha. a sad negdje ZZ traži nove linkove il barem stare da odgovori na paljbu. danas će bit 20 stranica napisano na temi.. ode ingra danas preko 3,5 :)))

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Kad se očekuje rješenje o dostavljenoj dokumentaciji za otvaranjem PSN?
Hvala!

haha prepoznali ste se kolega.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

bid se popunjava
a ask se smanjuje
šta to znaci?

dođe sava, napiše dva tri posta i evo odmah nervoze, i vrijeđanja. hahaha. a sad negdje ZZ traži nove linkove il barem stare da odgovori na paljbu. danas će bit 20 stranica napisano na temi.. ode ingra danas preko 3,5 :)))

Nisam pravnik no činjenica je da je tu u HR Zakonodavstvu bila strašna rupa koja je desetke tisuća ostavila bez posla i nanijela ogromnu štetu, a i u EU taj problem je davno prepoznat i poduzimane su mjere a koje se sada pokušavaju uniformirati.

Commission seeks public input on European approach to business insolvency
Vaš link …

Nećemo valjda korak unazad a EU korak unaprijed?

Na Ingri ništa,nažalost.Pa na asku ima dionica ko blata,da se to malo
razbistri treba će nešto malo više od deblokade računa.Valjda će i neki posao
od kojih par mio.ojra uskoro pa da gledamo pomalo kako raste.
Pozdrav,

haha prepoznali ste se kolega.

Pa citirao si MOJ post, kako onda ne bih znao kome pišeš?!? Očito imaš žešćih problema s razumijevanjem onoga što radiš i pišeš [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

New Report

Close