Vrli fond manageri , kada ovo pročitaju kako će reagirati?
Da Ingra vrijedi 7 000 kuna nije napisao bilo tko, već dugoročni ulagač nathančetrdesetsedam, dionice npr. TRFM, AMDN, BLKL, su njegove dugoročne uzdanice. Htio on to ili ne.
Hoče li u ponedjeljak doći jedna 50 -tka ili 100-ca po 40 000 kao odgovor na ovu provokaciju, ili će se dopustiti
ovakva bezobrazna provokacija? Još malo pa će se početi pisati da to vrijedi 7 kuna. Koliko će fond manageri trpjeti ovakve provokacije posebno oni koji su kupovali po 60 000 kuna , a i ostali koji su kupovali po 50 000-60 000 kuna??
Fon menageri ne citaju forume, u ovim trenucima vjerojatno imaju pametnija posla od citanja naricaljki… vjerojatno pisu pisma ohrabrenja udjelnicarima u fondu, ili sastavljaju zivotopise za nove poslove
kako god, sto se tice AMDN, BLKL i TRFM vise manje zbog HANFA-inih odluka, koje su i bile pokretac ovog trenda, su rasprodane. na svima sam zardio mada ne onoliko koliko sam se nadao. Ti si plavi s druge strane zrtva svojih nadobudnih tlapnji. Nakon sto si se mogao galantno izvuci i zaraditi na sumanutim tvrdnjama da INGR stvarno moze opravdati cijene i vece od 50.000 kn, zapravo si sam sebi povjerovao i – zapeo.
A sto se tice fundamentalnih pokazatelja, vidjet cemo kavi ce oni biti kada FI pokazu kako je dobit trosena na obranu cijene dionice [thumbsup]
plavi: ” Vrli fond manageri , kada ovo pročitaju kako će reagirati? Da Ingra vrijedi 7 000 kuna nije napisao bilo tko, već dugoročni ulagač nathančetrdesetsedam, dionice npr. TRFM, AMDN, BLKL, su njegove dugoročne uzdanice. Htio on to ili ne. Hoče li u ponedjeljak doći jedna 50 -tka ili 100-ca po 40 000 kao odgovor na ovu provokaciju, ili će se dopustiti ovakva bezobrazna provokacija? Još malo pa će se početi pisati da to vrijedi 7 kuna. Koliko će fond manageri trpjeti ovakve provokacije posebno oni koji su kupovali po 60 000 kuna , a i ostali koji su kupovali po 50 000-60 000 kuna?? ” Fon menageri ne citaju forume, u ovim trenucima vjerojatno imaju pametnija posla od citanja naricaljki… vjerojatno pisu pisma ohrabrenja udjelnicarima u fondu, ili sastavljaju zivotopise za nove poslove kako god, sto se tice AMDN, BLKL i TRFM vise manje zbog HANFA-inih odluka, koje su i bile pokretac ovog trenda, su rasprodane. na svima sam zardio mada ne onoliko koliko sam se nadao. Ti si plavi s druge strane zrtva svojih nadobudnih tlapnji. Nakon sto si se mogao galantno izvuci i zaraditi na sumanutim tvrdnjama da INGR stvarno moze opravdati cijene i vece od 50.000 kn, zapravo si sam sebi povjerovao i – zapeo. A sto se tice fundamentalnih pokazatelja, vidjet cemo kavi ce oni biti kada FI pokazu kako je dobit trosena na obranu cijene dionice [thumbsup]
Ulaži u znanje!
[thumbsup]
Ulaži u znanje!
[thumbsup]
Uvijek i svakodnevno!
A mogao bi se i ti drzat svog savjeta kako bi i ti, bas kao ja, prije iduceg sloma trzista bio u cashu… a ne tvrditi tamo da je Atlantic na IPO cijeni odlicna prilika [thumbsup]
A sto se tice fundamentalnih pokazatelja, vidjet cemo kavi ce oni biti kada FI pokazu kako je dobit trosena na obranu cijene dionice.
Nathane, sunce mu garavo dobit nije jednaka cashu (za kupnju dijonica) tako da ti i to pada u vodu.
I tvoj p/ebitda multiple na ingra nema smisla jer ne ocitava stanje leverage-a koji je posebno vazan kod gradjevinara.
Lose, nathane, lose…
Cuj, racunovodje alkemicari mene nikada nisu zanimali… INGR fundamente nije imala od 10.000, a cijena je moze se tako reci rasla na perspektivi… e pa ta perspektiva je, obzirom na projekte, stavljena na debeli hold a vidjet cemo vec ove godine sta ce reci krvna slika (FI) [thumbsup]
Mozes mutit dok imas kakve takve sastojke, al mozes li i kad je kuhinja prazna…?
Nema više puno do Nightriderovih 35.000 kuna. A moguće i niže.
A što se tiče usporedbe fundamenata Ingre i HTea to je nebo i zemlja, tako da je Nathan47 potpuno u pravu.
Sa štovanjem
Nema više puno do Nightriderovih 35.000 kuna. A moguće i niže. A što se tiče usporedbe fundamenata Ingre i HTea to je nebo i zemlja, tako da je Nathan47 potpuno u pravu. Sa štovanjem
Ti to mene zezas ili si ironican.
Ako ne zezas bolje ti je da uopce se prestanes baviti dijonicama…
HT i Ingra, super, peer grupa samo takva
Cuj, racunovodje alkemicari mene nikada nisu zanimali… INGR fundamente nije imala od 10.000, a cijena je moze se tako reci rasla na perspektivi… e pa ta perspektiva je, obzirom na projekte, stavljena na debeli hold a vidjet cemo vec ove godine sta ce reci krvna slika (FI) [thumbsup] Mozes mutit dok imas kakve takve sastojke, al mozes li i kad je kuhinja prazna…?
Vidjet ćemo kako će fenomenalno biti FI, a onda ćete zašutiti zauvijek…ili?
tima: ” Nema više puno do Nightriderovih 35.000 kuna. A moguće i niže. A što se tiče usporedbe fundamenata Ingre i HTea to je nebo i zemlja, tako da je Nathan47 potpuno u pravu. Sa štovanjem ” Ti to mene zezas ili si ironican. Ako ne zezas bolje ti je da uopce se prestanes baviti dijonicama… HT i Ingra, super, peer grupa samo takva
najbolje je sto se takav scenarij desava… dosta ljudi je prodalo dionice kao sto su iNGR-a i sl. i tu lovu plasirali u HT… tako da ta usporedba kod nas funkcionira… vjerujem da ce jos neko vrijeme bit aktualna dok se trziste ne zasiti kapitalom, odnosno HT ne dode na razine koje zasluzuje…
Kolega blueman:
Očekujete li da će se po dospijeću i ukidanju tranše komercijalnih zapisa INGR-M-840A u listopadu, uvrstiti nova, peta tranša?
hvala
Kolega blueman: Očekujete li da će se po dospijeću i ukidanju tranše komercijalnih zapisa INGR-M-840A u listopadu, uvrstiti nova, peta tranša? hvala
Mislim da ne.
Trenutno mogu na puno jeftiniji nacin doci do kapitala[wink][wink][wink]