INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ZMAJKI
ovdje se def štopa rast radi jeftinijeg dokupa
tako ce bit do inf od deblokadi racuna
mada bih volio da se zeznem

ja vjerujem u dragog Boga a ne u ingru i lažne proroke sa foruma

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

joka@ nema navlacenja nema nista,,akcija je otpocela..[emo_plazi]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

moraš bit bolestan ulaziti po 3,3kn kad znaš da će se ovi fond na kraju dana istresti jer im sve iznad 3kn odgovara a ostala je još lijepa količina

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Samo polako i strpljivo. Nije ovo Dioki. Ovo je ozbiljna firma zato toliko špekulacija.
Doći će Linić i do OMF-ova pa će se vidjeti kome su prodavali i zašto. Nije nepoznato da su malverzacije za osobnu korist veoma lako ostvarive. Sve je provjerljivo. Odblokada pa dogovor će ići polako a do tada akumulacija od prestravljenih i pesimističnih i malih burekmajstora. Pozz. Uživajte u ljetu.

neće uvijek biti ovako.

moraš bit bolestan ulaziti po 3,3kn kad znaš da će se ovi fond na kraju dana istresti jer im sve iznad 3kn odgovara a ostala je još lijepa količina

samo neka se istresaju [emo_smijeh]

Istina! CO ima još dosta za iskipati i netreba im dati više od 3 kune. Ionako se po svaku cijenu moraju riješiti pojedinih dionica prije dokapitalizacije i prodaje. Zato ne srljati.

tako si pisao na 3 kn ,tako ces pisati na 4,5,6 itd…ali dobro ako te veseli ,,samo daj..[emo_palacg]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

ja vjerujem u dragog Boga a ne u ingru i lažne proroke sa foruma

Uprava Ingre je javno rekla svoje … shodno tome mišljenja na ovom forumu… bilo čija pa tako i moja… mislim da su trenutno nebitna …

20.2.2013 predsjednik Uprave Igor Oppenheim:
“Namjerno nismo ušli u postupak predstečajne nagodbe jer nam se čini da je to jednosmjerna ulica iz koje se ne može izaći…”

Linić poštedio Ingru jer ima posla vani i nove ulagače

tako si pisao na 3 kn ,tako ces pisati na 4,5,6 itd…ali dobro ako te veseli ,,samo daj..[emo_palacg]
[/quote]

ja ti samo govorim kako stvari stoje, tj. kako ih ja vidim, ako ti vidiš zavjeru iza mojih rijeći slobodno se ljuti meni sve jedno. al da im je ostalo 300.000kom za iskipat ostalo je? da su ih davali po 3kn davali su ih?

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

shoping gotov na ingri [emo_namigusa]
sad neka je ruše koliko hoce[emo_smijeh]
cujemo se iduci tjedan [emo_namigusa][emo_namigusa]

Pošto u PSN ide i otpis većeg dijela kamata, zadnje što je uprava odlučila je ovo

Predstečajna: Ingra obavijestila o dostavljenoj dokumentaciji

a ne to iz drugog mjeseca 2013. Sad je 8 mjesec i okolnosti su se promijenile. U svakom slučaju treba pričekati plan koji bi trebao danas ili slijedeći tjedan osvanuti na stranicama FINE. Pozdrav Ziziju! Nekada je preporučljivo jednom godišnje posjetiti i psihijatra da nas procijeni, čisto preventivno!

New Report

Close