INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nekako mi se čini da je u pogrešno vrijeme krenulo sa dizanjem INGRE, sa namjerom izlazka…

Teško je pored nekoliko špekulantskih dionica bit na više frontova….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Nemaju pojma ovi novinari! Ingrin plan je za razliku od drugih “prava atomska bomba”. Expres![emo_palacg]

Već sutra smo na 5-taku!

Samo bez nervoze, ispratimo dokap po 1 kn [emo_palacg]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

@ZMAJKI

opa..dogovor sa vjerovnicima izgleda postignut..
ispratimo trgovanje

—————————————————

Obilje profita želim mlada damo ,vama i ostalima.

Nestrpljivo čekam…

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Već sutra smo na 5-taku!

Sve je naravno moguće… pitanje je samo što to sve u predanim dolumentima piše… posebice koliki je dig, koji prijedlog plana… te dali je predana dokumentacija i dostano valjana da FINA odobri pokretanje PSN …

Društvo tijekom idućeg tjedna očekuje otvaranje postupka predstečajne nagodbe i deblokadu poslovnih računa INGRE d.d. što će omogućiti normalno poslovanje i ugovaranje novih projekata [emo_cool]…[emo_dolar]

@ZMAJKI

opa..dogovor sa vjerovnicima izgleda postignut..
ispratimo trgovanje

—————————————————

Obilje profita želim mlada damo ,vama i ostalima.

vidicemo..u igri smo
apotekar..ispratimo trgovanje u miru [emo_smijesak]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Nekako mi se čini da je u pogrešno vrijeme krenulo sa dizanjem INGRE, sa namjerom izlazka…

Teško je pored nekoliko špekulantskih dionica bit na više frontova….

ovo je samo zauzimanje pozicija..dizat ce oni sporiji i trcat za vlakicem

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/M5N5lgmRfhTgrDoctUTmTA==.pdf

Sta se desava s ingrom?nesto se zeleni???

cash je cash,a sve ostalo je sex!

New Report

Close