INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad kad je Srđ odobren, mogla i bi INGRA uletit, šta mislite???

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

http://www.golfparkdubrovnik.hr/
S400@
Evo postaviš pitanje i dobiješ odgovor!

Zar daju odgovore o izvođačima???

Dajte malo realnosti, da ste vi investitori projekta Srđ teškog više milijardi biste li i na sekundu pomislili dati posao Ingri koja ima račun blokiran preko godinu dana s preko 200 milijuna kuna….

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Mislim na židovski lobi ako proradi, ne mislim na ovu bijedu od hrvatskih zakona. Lako će se dignuti blokada ako INGRA bude uključena u taj posao.

s400@ ingra u hr nema prosperiteta, zaboravi to ..btw ,kad je report ,danas?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Zar daju odgovore o izvođačima???

Google zna biti krasna informativni alat… šteta što ga za vaše gornje pitanje niste koristili…

Čak da Ingra ima riješene za sve njene sadašnje nagomilane probleme, Ingra ne može biti izvođač i to zbog potpisanog sporazuma o suradnji između tvrtke Razvoj golf d.o.o. i Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Dubrovnik, odnosno njene strukovne grupe za graditeljstvo… [emo_ooooo] :

Dubrovačke građevinske tvrtke gradit će golf igralište na Srđu

zztop@
Daj ne lupetaj! Zar je problem osnovati tvrtku kćer u Dubrovniku. Tak se napravilo i kad se Arena gradila.

VIJESTI 22.3.2011. 17:15.Predstavnik tvrtke Razvoj golf Ivan Kusalić kazao je kako će se tijekom izgradnje na ovom projektu zaposliti 2400 ljudi. Kako je ovo lijepo kad se zapošljava ovako velik broj ljudi, samo što ih je onda toliko na burzi.Sve te izjave služe u neke druge svrhe, a i zašto davati strancima posao kad imamo našu Ingru.

Ad 3. Gubitak po završnom računu za 2012. godinu nakon oporezivanja iznosi
124.384.761,79 kuna te će se iznos gubitka od 124.384.761,79 kuna pokriti iz rezervi kapitala u iznosu od 85.140.628,83 kn, dok će se iznos od 39.244.132,96 kn prenijeti u naredno razdoblje.
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/wYGUlbnd0Uddtw0lQI1j1w==.pdf
Objava izvješća dobiti ili gubitka za period 01.01.2013 -30.06.2013.
predviđeno je za danas …

Osta nam Gos. Mesić bez nagrade! Brat bratu nije se za sada nešto ni pretrgnuo od posla. Disi tu si!

Došlo izvješće, prilično loše, imam pitanje??? Gdje se u izvještaju vide prihodi od najma Arene u iznosu 7,2 milijuna eura +PDV ??? Hvala

New Report

Close