INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Počelo je iskipavanje, 35.000 komada iskipano je po kupnji [emo_zacudjen]

p.s. na kupnji je ostalo ukupno još oko 22.000 dionica, a na prodaji oko 530.000 [emo_zacudjen]

Znači idemo na dvije pa na kunu i konačno se smiješi stečaj za kraj.[emo_palacd]

p.s. na kupnji je ostalo ukupno još oko 22.000 dionica, a na prodaji oko 530.000 [emo_zacudjen]

Znači idemo na dvije pa na kunu i konačno se smiješi stečaj za kraj.[emo_palacd]
[/quote]

Slavko Linić:
Zgrožen sam ovim sucem
Sudac Mislav Kolakušić mogao bi biti odgovoran za val stečajeva i otkaza u Hrvatskoj. Tako njegovu odluku da na ocjenu ustavnosti pošalje članak 66. Zakona o predstečajnoj nagodbi tumači ministar financija Slavko Linić. “Zgrožen sam ovime što je napravio taj sudac. To je napravio da može ići na godišnji odmor. Vjerovnici sjede na ročištima, u Ministarstvu radi preko 500 ljudi na ovom poslu, potrošili smo ogromne novce i svima je stalo da se nagodbe čim prije završe osim sucu kojem je ljepše 15 godina voditi stečaj, trošiti novce i neodlučivati”, kazao je Linić. Drugim riječima, ako još nekoliko sudaca odluči odbiti sazvati ročište u predmetima predstečajnih nagodbi ponovno će se blokirati preko 4300 tvrtki koje zapošljavaju 40-tak tisuća radnika i imaju dugove teške 37 milijardi kuna. To bi bio poraz Linićeva nastojanja da restrukturira gospodarstvo i značio bi kraj za ogroman broj tvrtki, a utjecao bi značajno i na stanje u gospodarstvu.

Pobunjeni sudac ruši predstečajne nagodbe

[/quote]

Slavko Linić:
Zgrožen sam ovim sucem
Sudac Mislav Kolakušić mogao bi biti odgovoran za val stečajeva i otkaza u Hrvatskoj. Tako njegovu odluku da na ocjenu ustavnosti pošalje članak 66. Zakona o predstečajnoj nagodbi tumači ministar financija Slavko Linić. "Zgrožen sam ovime što je napravio taj sudac. To je napravio da može ići na godišnji odmor. Vjerovnici sjede na ročištima, u Ministarstvu radi preko 500 ljudi na ovom poslu, potrošili smo ogromne novce i svima je stalo da se nagodbe čim prije završe osim sucu kojem je ljepše 15 godina voditi stečaj, trošiti novce i neodlučivati", kazao je Linić. Drugim riječima, ako još nekoliko sudaca odluči odbiti sazvati ročište u predmetima predstečajnih nagodbi ponovno će se blokirati preko 4300 tvrtki koje zapošljavaju 40-tak tisuća radnika i imaju dugove teške 37 milijardi kuna. To bi bio poraz Linićeva nastojanja da restrukturira gospodarstvo i značio bi kraj za ogroman broj tvrtki, a utjecao bi značajno i na stanje u gospodarstvu.

[/quote] @Zztop kolega pa kupjute sad je prilika,a ne pisat po forumu vi ste čini mi se uvik na krivoj strani. Lp

[/quote]

Slavko Linić:
Zgrožen sam ovim sucem
Sudac Mislav Kolakušić mogao bi biti odgovoran za val stečajeva i otkaza u Hrvatskoj. Tako njegovu odluku da na ocjenu ustavnosti pošalje članak 66. Zakona o predstečajnoj nagodbi tumači ministar financija Slavko Linić. "Zgrožen sam ovime što je napravio taj sudac. To je napravio da može ići na godišnji odmor. Vjerovnici sjede na ročištima, u Ministarstvu radi preko 500 ljudi na ovom poslu, potrošili smo ogromne novce i svima je stalo da se nagodbe čim prije završe osim sucu kojem je ljepše 15 godina voditi stečaj, trošiti novce i neodlučivati", kazao je Linić. Drugim riječima, ako još nekoliko sudaca odluči odbiti sazvati ročište u predmetima predstečajnih nagodbi ponovno će se blokirati preko 4300 tvrtki koje zapošljavaju 40-tak tisuća radnika i imaju dugove teške 37 milijardi kuna. To bi bio poraz Linićeva nastojanja da restrukturira gospodarstvo i značio bi kraj za ogroman broj tvrtki, a utjecao bi značajno i na stanje u gospodarstvu.

[/quote] @Zztop kolega pa kupjute sad je prilika,a ne pisat po forumu vi ste čini mi se uvik na krivoj strani. Lp
[/quote]
1. ako je po vama prilika… zar vas netko spriječava u tome da vi kupujete…
2. koje ovjerene vaše osobne garancije možete ovdje javno svima izdati, a kojima garantirate da je trenutna kupnja ove dionice, a po vašem gornjem navodu, sada navodna prilika…

Mogu li mi odgovoriti ovi što zazivaju stečaj, zbog čega toliko zdušno žele stečaj INGRE i što imaju od toga-ukoliko istu ne kupuju i zato fingiraju?

neće uvijek biti ovako.

Tko li se to zaigrao na bidu sa tisućicama skrivenih naloga. Znaju li što?

neće uvijek biti ovako.

Misliš na ovoga koji se malo prije iskipao po kupnji ili…?[emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Misliš na ovoga koji se malo prije iskipao po kupnji ili…?[emo_smijeh]
[/quote]Pametan dočeka, paničari i potrebiti moraju prodati.

neće uvijek biti ovako.

da vidimo kolko ce se skupit ispod 3 kn ,megido ,ne kupuju boje se..[emo_namigusa]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

da vidimo kolko ce se skupit ispod 3 kn ,megido ,ne kupuju boje se..[emo_namigusa]

a zbog čega bi netko uopće trebao npr. sutra, kupovat ovu dionicu ne ispod 3 kn već niti po 0,01 kn po dionici ? ako imate trenutno valjane argumente za isplativost kupnje ove dionice, a koja je po mom osobnom mišljenu već poduže i nadalje trenutne upitne kvalitete… molim vas da moje prethodno navedeno mišljenje argumentirano ovdje javno demantirate… pri tome kao izvore vaših argumenata možete npr. koristiti stranice: ZSE, HANFE, SKDD-a, HGK, te same Ingre… a i Google je uvijek dobar izvor informacija… ali naravno i neke druge pouzdane, meni možda sada nepoznate, a vama ipak poznate informativno izvorne stranice…
Unaprijed hvala uz lijepi vam pozdrav

a zbog čega bi netko uopće trebao npr. sutra, kupovat ovu dionicu ne ispod 3 kn već niti po 0,01 kn po dionici ? ako imate trenutno valjane argumente za isplativost kupnje ove dionice, a koja je po mom osobnom mišljenu već poduže i nadalje trenutne upitne kvalitete… molim vas da moje prethodno navedeno mišljenje argumentirano ovdje javno demantirate… pri tome kao izvore vaših argumenata možete npr. koristiti stranice: ZSE, HANFE, SKDD-a, HGK, te same Ingre… a i Google je uvijek dobar izvor informacija… ali naravno i neke druge pouzdane, meni možda sada nepoznate, a vama ipak poznate informativno izvorne stranice…
[/quote]

U upravi su nojevi.Zabiju glavu u pijesak kada osjete opasnost.
Sve se odgađa,a ne može u beskonaćnost.I dionica tone,a i još će.

[/quote]

U upravi su nojevi.Zabiju glavu u pijesak kada osjete opasnost.
Sve se odgađa,a ne može u beskonaćnost.I dionica tone,a i još će.
[/quote]Uprava se ne brine o cijeni dionice na burzi koja se već sa mizernih 100 000 kn može srušiti na 50 lipa. To je stvar špekulanata a ne uprave. Uprava zna stvarnu vrijednost firme i radi sve što treba.Novac od ugovorenih poslova iz 2012 i 2011 dolazi na račun i to je važno. Radi se na rješavanju drugih trenutnih problema, a nije hitnoća da se odblokira račun jer ima firme kćeri preko kojih novčano normalno posluje. Prema tome, trenutna cijena dionice nije bitan pokazatelj stanja firme. PS:Neke informacije od navedenog su iz INGRINOG izvora.

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close