Počelo je iskipavanje, 35.000 komada iskipano je po kupnji [emo_zacudjen]
p.s. na kupnji je ostalo ukupno još oko 22.000 dionica, a na prodaji oko 530.000 [emo_zacudjen]
Znači idemo na dvije pa na kunu i konačno se smiješi stečaj za kraj.[emo_palacd]
p.s. na kupnji je ostalo ukupno još oko 22.000 dionica, a na prodaji oko 530.000 [emo_zacudjen]
Znači idemo na dvije pa na kunu i konačno se smiješi stečaj za kraj.[emo_palacd]
[/quote]
Slavko Linić:
Zgrožen sam ovim sucem
Sudac Mislav Kolakušić mogao bi biti odgovoran za val stečajeva i otkaza u Hrvatskoj. Tako njegovu odluku da na ocjenu ustavnosti pošalje članak 66. Zakona o predstečajnoj nagodbi tumači ministar financija Slavko Linić. “Zgrožen sam ovime što je napravio taj sudac. To je napravio da može ići na godišnji odmor. Vjerovnici sjede na ročištima, u Ministarstvu radi preko 500 ljudi na ovom poslu, potrošili smo ogromne novce i svima je stalo da se nagodbe čim prije završe osim sucu kojem je ljepše 15 godina voditi stečaj, trošiti novce i neodlučivati”, kazao je Linić. Drugim riječima, ako još nekoliko sudaca odluči odbiti sazvati ročište u predmetima predstečajnih nagodbi ponovno će se blokirati preko 4300 tvrtki koje zapošljavaju 40-tak tisuća radnika i imaju dugove teške 37 milijardi kuna. To bi bio poraz Linićeva nastojanja da restrukturira gospodarstvo i značio bi kraj za ogroman broj tvrtki, a utjecao bi značajno i na stanje u gospodarstvu.
[/quote]
Slavko Linić:
Zgrožen sam ovim sucem
Sudac Mislav Kolakušić mogao bi biti odgovoran za val stečajeva i otkaza u Hrvatskoj. Tako njegovu odluku da na ocjenu ustavnosti pošalje članak 66. Zakona o predstečajnoj nagodbi tumači ministar financija Slavko Linić. "Zgrožen sam ovime što je napravio taj sudac. To je napravio da može ići na godišnji odmor. Vjerovnici sjede na ročištima, u Ministarstvu radi preko 500 ljudi na ovom poslu, potrošili smo ogromne novce i svima je stalo da se nagodbe čim prije završe osim sucu kojem je ljepše 15 godina voditi stečaj, trošiti novce i neodlučivati", kazao je Linić. Drugim riječima, ako još nekoliko sudaca odluči odbiti sazvati ročište u predmetima predstečajnih nagodbi ponovno će se blokirati preko 4300 tvrtki koje zapošljavaju 40-tak tisuća radnika i imaju dugove teške 37 milijardi kuna. To bi bio poraz Linićeva nastojanja da restrukturira gospodarstvo i značio bi kraj za ogroman broj tvrtki, a utjecao bi značajno i na stanje u gospodarstvu.
[/quote] @Zztop kolega pa kupjute sad je prilika,a ne pisat po forumu vi ste čini mi se uvik na krivoj strani. Lp
[/quote]
Slavko Linić:
Zgrožen sam ovim sucem
Sudac Mislav Kolakušić mogao bi biti odgovoran za val stečajeva i otkaza u Hrvatskoj. Tako njegovu odluku da na ocjenu ustavnosti pošalje članak 66. Zakona o predstečajnoj nagodbi tumači ministar financija Slavko Linić. "Zgrožen sam ovime što je napravio taj sudac. To je napravio da može ići na godišnji odmor. Vjerovnici sjede na ročištima, u Ministarstvu radi preko 500 ljudi na ovom poslu, potrošili smo ogromne novce i svima je stalo da se nagodbe čim prije završe osim sucu kojem je ljepše 15 godina voditi stečaj, trošiti novce i neodlučivati", kazao je Linić. Drugim riječima, ako još nekoliko sudaca odluči odbiti sazvati ročište u predmetima predstečajnih nagodbi ponovno će se blokirati preko 4300 tvrtki koje zapošljavaju 40-tak tisuća radnika i imaju dugove teške 37 milijardi kuna. To bi bio poraz Linićeva nastojanja da restrukturira gospodarstvo i značio bi kraj za ogroman broj tvrtki, a utjecao bi značajno i na stanje u gospodarstvu.
[/quote] @Zztop kolega pa kupjute sad je prilika,a ne pisat po forumu vi ste čini mi se uvik na krivoj strani. Lp
[/quote]
1. ako je po vama prilika… zar vas netko spriječava u tome da vi kupujete…
2. koje ovjerene vaše osobne garancije možete ovdje javno svima izdati, a kojima garantirate da je trenutna kupnja ove dionice, a po vašem gornjem navodu, sada navodna prilika…
Mogu li mi odgovoriti ovi što zazivaju stečaj, zbog čega toliko zdušno žele stečaj INGRE i što imaju od toga-ukoliko istu ne kupuju i zato fingiraju?
Tko li se to zaigrao na bidu sa tisućicama skrivenih naloga. Znaju li što?
Misliš na ovoga koji se malo prije iskipao po kupnji ili…?[emo_smijeh]
da vidimo kolko ce se skupit ispod 3 kn ,megido ,ne kupuju boje se..[emo_namigusa]
da vidimo kolko ce se skupit ispod 3 kn ,megido ,ne kupuju boje se..[emo_namigusa]
a zbog čega bi netko uopće trebao npr. sutra, kupovat ovu dionicu ne ispod 3 kn već niti po 0,01 kn po dionici ? ako imate trenutno valjane argumente za isplativost kupnje ove dionice, a koja je po mom osobnom mišljenu već poduže i nadalje trenutne upitne kvalitete… molim vas da moje prethodno navedeno mišljenje argumentirano ovdje javno demantirate… pri tome kao izvore vaših argumenata možete npr. koristiti stranice: ZSE, HANFE, SKDD-a, HGK, te same Ingre… a i Google je uvijek dobar izvor informacija… ali naravno i neke druge pouzdane, meni možda sada nepoznate, a vama ipak poznate informativno izvorne stranice…
Unaprijed hvala uz lijepi vam pozdrav
a zbog čega bi netko uopće trebao npr. sutra, kupovat ovu dionicu ne ispod 3 kn već niti po 0,01 kn po dionici ? ako imate trenutno valjane argumente za isplativost kupnje ove dionice, a koja je po mom osobnom mišljenu već poduže i nadalje trenutne upitne kvalitete… molim vas da moje prethodno navedeno mišljenje argumentirano ovdje javno demantirate… pri tome kao izvore vaših argumenata možete npr. koristiti stranice: ZSE, HANFE, SKDD-a, HGK, te same Ingre… a i Google je uvijek dobar izvor informacija… ali naravno i neke druge pouzdane, meni možda sada nepoznate, a vama ipak poznate informativno izvorne stranice…
[/quote]
U upravi su nojevi.Zabiju glavu u pijesak kada osjete opasnost.
Sve se odgađa,a ne može u beskonaćnost.I dionica tone,a i još će.
[/quote]
U upravi su nojevi.Zabiju glavu u pijesak kada osjete opasnost.
Sve se odgađa,a ne može u beskonaćnost.I dionica tone,a i još će.
[/quote]Uprava se ne brine o cijeni dionice na burzi koja se već sa mizernih 100 000 kn može srušiti na 50 lipa. To je stvar špekulanata a ne uprave. Uprava zna stvarnu vrijednost firme i radi sve što treba.Novac od ugovorenih poslova iz 2012 i 2011 dolazi na račun i to je važno. Radi se na rješavanju drugih trenutnih problema, a nije hitnoća da se odblokira račun jer ima firme kćeri preko kojih novčano normalno posluje. Prema tome, trenutna cijena dionice nije bitan pokazatelj stanja firme. PS:Neke informacije od navedenog su iz INGRINOG izvora.