a sutra ?? sapunica se nastavlja!
Kao što sam i očekivao, produljenje roka za dostavu dokumentacije do 23.08.2013.
Ovi su legende u razvlačenju!
Kao što sam i očekivao, produljenje roka za dostavu dokumentacije do 23.08.2013.
Ovi su legende u razvlačenju!
pa naravno! u tom je i poanta cijele firme- životari što duže možeš.
a i realno, nije bilo ni za očekivati da dostave svu dokumentaciju (nisu dostavili pretpostavljam ništa) jer je direktor zaposlen izlascima i zabavama sa “sinovima” na Pagu. Do 23.8. će se vratiti pa možda do onda i dostave nešto.
u biti ja jedino zalim sve one koji su novac dali na upravljanje tako vodjenoj firmi.
Novi rok za dostavu dokumentacije prema izmijenjenim pravilima predmetnog zakona je 23.8.2013.god.
Odlično povučen potez s obzirom na ljeto i nemogućnost kvalitetnog odaziva vjerovnika.
A sada se idemo svi skupa odmoriti od novca i razgovora o njemu. Ipak se sve vrti oko njega.
Ugodno ljeto svima!
Počelo je iskipavanje, 35.000 komada iskipano je po kupnji [emo_zacudjen]
p.s. na kupnji je ostalo ukupno još oko 22.000 dionica, a na prodaji oko 530.000 [emo_zacudjen]
Ode moj prijatelj van iz pozicije.
Ročište na Trgovačkom sudu u Zagrebu za sklapanje predstečajne nagodbe nad Dalekovodom zakazano za sutra neće se održati, jer je sudac odredio zastajanje u tom postupku radi podnošenja zahtjeva za ocjenu ustavnost pojedinih odredbi Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi (ZFPPN).
Tijekom postupanja u ovom sudskom postupku, sudac je utvrdio da pojedine odredbe Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi donesenog u siječnju prošle godine, kao i izmjena tog zakona iz lipnja ove godine, nisu suglasne s Ustavom Republike Hrvatske, navodi se u rješenju koje je danas donio sudac u tom postupku Mislav Kolakušić
Novi moment u proceduralnom dijelu predstečajne nagodbe.
Što donosi?
[29.11.2012] Ingri potvr?en drugi dio ugovora na projektu vrijednom 56 milijuna eura
Ingri potvr?en drugi dio ugovora na projektu vrijednom 56 milijuna eura
Zahvaljuju?i Ingrinim referencama i dugogodišnjem iskustvu u izgradnji medicinsko-zdravstvenih projekata u zemlji i svijetu, INGRI je potvr?en drugi dio ugovora na inozemnom projektu vrijednom 56 milijuna eura.
NITKO mi nije odgovorio, zna li se završetak ugovorenog posla i isplata?
p.s. na kupnji je ostalo ukupno još oko 22.000 dionica, a na prodaji oko 530.000 [emo_zacudjen]
A meštre da ga možda ti nisi započeo. Sad je krajnji momenat za ukrcavanje, a ne iskrcavanje. Loš tajming odabraste!
Može li netko nešto više napisati o ovoj grupaciji?
Potknut željom da kupim ovu dionicu već neko vrijeme tražim podatke, ali vrlo ih je malo, gotovo ništa.
..Hvala na odgovorima
možda bi bilo pametno vratiti se na početak jer izgleda da se krug upravo zatvara
bit će da je ovaj što je jučer iskipao 35.000 komada po bidu, prije drugih saznao da je pokrenuta ocjena ustavnosti zakona o PSN jer ako do toga dođe – ne vidim kako bi ingra mogla biti spašena [emo_zacudjen]