Ak se ne makne, znači da je zaboravio na nalog jer nije njegova lova. Za lupat glavom o zid ima vremena. Neće to lupanje nigdje pobjeći na ovoj i ovakvoj dionici.
Ili, on zna za neki veeeliki posao koji Ingra treba negdje dobiti? Ha-ha!!!
I tko će ga odraditi? Ovih 100 ljudi što je još ostalo unutra. Kooperanti? Ne pada im napamet nakon tolikih dugovanja koja nikada neće naplatiti. Neveselo.
Nikakve pomake ni gore, a ni dole ne treba očekivati prije 01.07.2013. Iza toga datuma su moguće jako velike oscilacije u oba smjera. Do tada – zimski san….zzzzzzzzzzz
[/quote]
Dva smjera? Malo morgen! Gravitacijski smjer ima sve predispozicije s obzirom na situaciju i sve okolnosti. Ovaj drugi nikakve šanse.
Naročito kad ovi …
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=INGR-R-A shvate da je Vrag konačno i zaista odnio šalu. Samo kad bi imali kome prodati. Ovo bi moglo zaista završiti na “sve za kunu” i ne naći kupca.
Neveselo.
Opet samo blebetanja-isprazno pisanje. Čekao ja te 2 kune već 2 godine-kako najavljujete pa nikako da dočekam.
Ovaj na 3,20 kažete da je strašilo i ne želi dionice. Pa zašto onda bilo koga straši kad nema razloga? Apsurdno piskaranje. A i ako kupi po toj cijeni kaže netko da će zato što je zaboravio nalog. [emo_smijeh][emo_beztona], mislim nemam komentara. Ovo je dno koje traje mjesecima. Stečaja neće biti posle 1.7. Dakle koliko će brzo povući gore i zašto, to ćemo tek vidjeti. Po meni razlozi za pad i ponovni rast će biti isti. Koji? Pa vidi se, …
izgledno brani svoj dosadšnji prosjek ulaza… da misli da će vrijedit više kupovao bi valjda jeftinije… a ovako sam sebe i tebe fiktivno štiti od daljnjeg pada…
lp
Prošlo kroz 3,20 kao vilicom kroz šlag pjenu. “Nekakva” podrška na 3,00 kune.
Bit će veselo ovdje. Najbolje je što najbolje tek dolazi. S kakvim info moraš raspolagati da bi bio optimista ovdje? Eh, eh.
Med i mlijeko ovdje, netko je gadno zabiberio.
Približava se opasno ovomo lažnome na 3,20 a onda slijedi prava tarapana.
3,12 na što si mislio pod tarapana?
do 3 kn je još oko 40.000 dionica ili 130.000 kn.
do kad će ta brana izdržati?
carek pokratio 30 tak k.
-30.000 komada nije malo!
Je li izgubio vjeru u rast Ingre ili je dobio neke nove info pa spašava što se može?
Kako god, situacija ne izgleda optimistično [emo_beztona]
Pa Carek prodaje koliko ja vidim kolega ne obmanjujte forumaše
odnos K:P jako loše izgleda, a još kad vidimo da je počeo prodavati (-30.000 dionica) jedini koji je iz top10 kupovao, jasno je da je vrag odnio šalu i sad je pitanje dana kad će cijena kliznuti ispod 3 kn
Ak se ne makne, znači da je zaboravio na nalog jer nije njegova lova. Za lupat glavom o zid ima vremena. Neće to lupanje nigdje pobjeći na ovoj i ovakvoj dionici.
Ili, on zna za neki veeeliki posao koji Ingra treba negdje dobiti? Ha-ha!!!
I tko će ga odraditi? Ovih 100 ljudi što je još ostalo unutra. Kooperanti? Ne pada im napamet nakon tolikih dugovanja koja nikada neće naplatiti. Neveselo.
Nikakve pomake ni gore, a ni dole ne treba očekivati prije 01.07.2013. Iza toga datuma su moguće jako velike oscilacije u oba smjera. Do tada – zimski san….zzzzzzzzzzz
[/quote]
Pitanje je da li će ovo dočekati 01.07.
Pa ljudi, zar to nitko više nema "muda" da se postavi na prodaju malo niže? Ovdje je stečaj neupitan a Vama se još uvijek ne prodaje po ovako visokoj cijeni![emo_ooooo]
Valjda se čekaju više razine, a i to mora doći[emo_namigusa]