INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ak se ne makne, znači da je zaboravio na nalog jer nije njegova lova. Za lupat glavom o zid ima vremena. Neće to lupanje nigdje pobjeći na ovoj i ovakvoj dionici.
Ili, on zna za neki veeeliki posao koji Ingra treba negdje dobiti? Ha-ha!!!
I tko će ga odraditi? Ovih 100 ljudi što je još ostalo unutra. Kooperanti? Ne pada im napamet nakon tolikih dugovanja koja nikada neće naplatiti. Neveselo.

Nikakve pomake ni gore, a ni dole ne treba očekivati prije 01.07.2013. Iza toga datuma su moguće jako velike oscilacije u oba smjera. Do tada – zimski san….zzzzzzzzzzz
[/quote]

Dva smjera? Malo morgen! Gravitacijski smjer ima sve predispozicije s obzirom na situaciju i sve okolnosti. Ovaj drugi nikakve šanse.
Naročito kad ovi …
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=INGR-R-A shvate da je Vrag konačno i zaista odnio šalu. Samo kad bi imali kome prodati. Ovo bi moglo zaista završiti na “sve za kunu” i ne naći kupca.
Neveselo.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Opet samo blebetanja-isprazno pisanje. Čekao ja te 2 kune već 2 godine-kako najavljujete pa nikako da dočekam.
Ovaj na 3,20 kažete da je strašilo i ne želi dionice. Pa zašto onda bilo koga straši kad nema razloga? Apsurdno piskaranje. A i ako kupi po toj cijeni kaže netko da će zato što je zaboravio nalog. [emo_smijeh][emo_beztona], mislim nemam komentara. Ovo je dno koje traje mjesecima. Stečaja neće biti posle 1.7. Dakle koliko će brzo povući gore i zašto, to ćemo tek vidjeti. Po meni razlozi za pad i ponovni rast će biti isti. Koji? Pa vidi se, …

neće uvijek biti ovako.

izgledno brani svoj dosadšnji prosjek ulaza… da misli da će vrijedit više kupovao bi valjda jeftinije… a ovako sam sebe i tebe fiktivno štiti od daljnjeg pada…
lp

Prošlo kroz 3,20 kao vilicom kroz šlag pjenu. “Nekakva” podrška na 3,00 kune.
Bit će veselo ovdje. Najbolje je što najbolje tek dolazi. S kakvim info moraš raspolagati da bi bio optimista ovdje? Eh, eh.
Med i mlijeko ovdje, netko je gadno zabiberio.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Približava se opasno ovomo lažnome na 3,20 a onda slijedi prava tarapana.

3,12 na što si mislio pod tarapana?

do 3 kn je još oko 40.000 dionica ili 130.000 kn.
do kad će ta brana izdržati?

carek pokratio 30 tak k.

-30.000 komada nije malo!
Je li izgubio vjeru u rast Ingre ili je dobio neke nove info pa spašava što se može?
Kako god, situacija ne izgleda optimistično [emo_beztona]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Pa Carek prodaje koliko ja vidim kolega ne obmanjujte forumaše

Vaš link …

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

odnos K:P jako loše izgleda, a još kad vidimo da je počeo prodavati (-30.000 dionica) jedini koji je iz top10 kupovao, jasno je da je vrag odnio šalu i sad je pitanje dana kad će cijena kliznuti ispod 3 kn

Ak se ne makne, znači da je zaboravio na nalog jer nije njegova lova. Za lupat glavom o zid ima vremena. Neće to lupanje nigdje pobjeći na ovoj i ovakvoj dionici.
Ili, on zna za neki veeeliki posao koji Ingra treba negdje dobiti? Ha-ha!!!
I tko će ga odraditi? Ovih 100 ljudi što je još ostalo unutra. Kooperanti? Ne pada im napamet nakon tolikih dugovanja koja nikada neće naplatiti. Neveselo.

Nikakve pomake ni gore, a ni dole ne treba očekivati prije 01.07.2013. Iza toga datuma su moguće jako velike oscilacije u oba smjera. Do tada – zimski san….zzzzzzzzzzz
[/quote]
Pitanje je da li će ovo dočekati 01.07.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Gdje je nestao onaj sa prodaje 10.000 komada na 3.22 kn?

Nekaj mi je sumnjivo to.

Pa ljudi, zar to nitko više nema "muda" da se postavi na prodaju malo niže? Ovdje je stečaj neupitan a Vama se još uvijek ne prodaje po ovako visokoj cijeni![emo_ooooo]

Valjda se čekaju više razine, a i to mora doći[emo_namigusa]

New Report

Close