Naravno da nisu uključeni…..Nekima još nije dosta pa drukaju za dole…Ne mogu vjerovati dokle ide ljudska pohlepa koja graniči sa zdravim razumom. Sami sebi kopamo jamu.
Ajde još malo drukati na Ht i INU pa da poplašimo sve “dijoničare”!!
Nakon ovog sranja trebat će nam godine da se burza oporavi i da ljudi ponovno steknu povjerenje u trgovanje na burzi….Ovak je sve ovo ispalo za novopečene dijoničare neka vrst “financijskog inženjeringa”…[angry]
I danas tvrdim da ako nebude korekcije globalne da ingra ide na 80K.
Daj ne trkeljaj sa inzenjeringom.
Sta je ovo katastrofa.
Mjesec dva male panike i minus 20%.
Znate kada bi bila panika kao sto je Safaricu prizivas?
Kada bi HT pao ispod 265.
ONda bi bilo sranja, ovako je ovo sve jos ok..
Ne pisi o onome sto ne razumijes..
mislim da treba malo smanjiti tenzije….
Bus vidio.
Ako je Stojic rekao 80K prije 4 mjeseca.
U medjuvremenu su sklopili jake poslove, kupuju formu u Makedoniji koja je ogromna i to im bas fali.
Ako bude jos barem 2 jaka projekta.
Onda ovo postaje definitnivno najpotcjenjenija dionica u Hrvata..
….Nisi me skužio..Ja je uopće ne prizivam..mislim na paniku,,.naprotiv.
I vjeruj mi ..poznajem mentalitet naših ljudi..Evo oko mene u uredu svi već plaču i najavljuju povlačenje love iz fondova. I sad ti njima lijepo objasni da je ovo samo privremeno. Znaš…sve ima svoju kritičnu masu….samo se bojim da je na pređemo…
A kaj se tiče INGRE….ja je isto čekam na 70-80k….
[proud]
Kada bi HT pao ispod 265.
Apsolutno potpisujem,mislim da to drivo neće dopustiti,jer mu ne bi nitko kupio radničke dionice,a onda bi se našao u nebranom grožđu.No to nije tema.Mislim da ovi koji drukaju prema dolje na ovoj temi imaju imaju na to pravo,ali me neće razuvjeriti svojim pričama,te ih treba prihvatiti kao takve i mislim da ih je od sad najbolje ignorirati do granice kad stvarno počnu pisati priče koje nemaju veze sa zdravim razumum.
Ingra nesmije pasti.
Ovo je jedina dionica uz HT i INA kojoj danas nije nestalo bida.
Evo jos 50 komada.
Bute vidli..
vipy: ” mislim da treba malo smanjiti tenzije…. ” Bus vidio. Ako je Stojic rekao 80K prije 4 mjeseca. U medjuvremenu su sklopili jake poslove, kupuju formu u Makedoniji koja je ogromna i to im bas fali. Ako bude jos barem 2 jaka projekta. Onda ovo postaje definitnivno najpotcjenjenija dionica u Hrvata..
nisi me razumio, ja sam pozvao na smirivanje tenzija oko pisanja na forumu…
nisam prodavao Ingru…
Ingra nesmije pasti.
Ovo je jedina dionica uz HT i INA kojoj danas nije nestalo bida.
Evo jos 50 komada.
Bute vidli..
Uostalom ako gledamo graf pojavio se iscrpljujući jaz između 40-41 k to znači da se na toj razini nije trgovalo,a to znači da dionica ne bude još puno padala max do 35 k,gdje je bilo zadnje dno i to je razina potpore po meni,pa drukeri pripremite lovicu i čekajte Ingru najniže na 35 k.
Uuuuh. Kupio 2 ingre na 50k, prodo juče jednu na 39, pa što bude. Noćas sam jedva spavo, mislio sam da će ić i niže (iskreno čeko sam je na 25k. ha-ha). Na kraju sam je kupio na 36400. Hvala prodavaču[pray][thumbsup]
vipy:
”
”
Bus vidio.
Ako je Stojic rekao 80K prije 4 mjeseca.
U medjuvremenu su sklopili jake poslove, kupuju formu u Makedoniji koja je ogromna i to im bas fali.
Ako bude jos barem 2 jaka projekta.
Onda ovo postaje definitnivno najpotcjenjenija dionica u Hrvata..
Jedan jaki posao je aerodrom u Alžiru, ako ga Ingra dobije lijepa zarada i referenca.
Tu je i autocesta zaobilaznica Sarajeva!
S operativom Mavrova mogu gradti šoping centar Lanište i najveći trgovački centar u Crnoj Gori.
Uskoro će se otvoriti priča i sa Zagreb aerodromom i sa Gredeljom. Nema zime za Ingru treba samo vjerovati u dionicu. Mislim da polako i nestaje municije prodavačima, strani fondovi koju su danima prodavali bi već trebali biti vanka. Velikih paketa po ovako dobrim cijenama nema više!