@ optimist
Kolega svaka čast ako je tako, jer sam i ja spreman na isto, imam dionice INGRE i uzdam se u firmu i spremam sam otkriti svoj identitet i da iskreno mislim koga zanima. Žalosno je da ovdje pišu negativno ovi koje firma ko fol ne zanima po cijele dane s hrpom nickova i nikom ništa, ako vi imate dionice INGRE i mislite da nema perspektive i da će u stečaj onda svaka čast.
@ optimist
Kolega svaka čast ako je tako, jer sam i ja spreman na isto, imam dionice INGRE i uzdam se u firmu i spremam sam otkriti svoj identitet i da iskreno mislim koga zanima. Žalosno je da ovdje pišu negativno ovi koje firma ko fol ne zanima po cijele dane s hrpom nickova i nikom ništa, ako vi imate dionice INGRE i mislite da nema perspektive i da će u stečaj onda svaka čast.
Dokumentacija se izrađuje. Imamo rok do 22.7. kojeg ćemo se držati. …Nadam se da s ovim nisu mislili da će predati dokumentaciju zadnji dan,ili jesu??
Sumnjam da će dokumentaciju predati prije 01.07.2013. iz razumljivih razloga. Od tada se počinju primjenjivati Evropske regulative vezane uz nepravomoćna potraživanja. Najvjerovatnije odmah početkom 7 mjeseca, u prvom tjednu zasigurno. Ovog na 3,40 su lijepo počistili!
[/quote]
Želiš li time možda reči da će po osnovi reprociteta i za takva Ingrina potraživanja, a koja ona potražuje… vrijediti isto moguće pravilo koje si gore naveo?
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=INGR-R-A
Dokumentacija se izrađuje. Imamo rok do 22.7. kojeg ćemo se držati. …Nadam se da s ovim nisu mislili da će predati dokumentaciju zadnji dan,ili jesu??
Sumnjam da će dokumentaciju predati prije 01.07.2013. iz razumljivih razloga. Od tada se počinju primjenjivati Evropske regulative vezane uz nepravomoćna potraživanja. Najvjerovatnije odmah početkom 7 mjeseca, u prvom tjednu zasigurno. Ovog na 3,40 su lijepo počistili!
[/quote]
Želiš li time možda reči da će po osnovi reprociteta i za takva Ingrina potraživanja, a koja ona potražuje… vrijediti isto moguće pravilo koje si gore naveo?
[/quote]
Izgleda da vi ne razumijete što su to potraživanja temeljena na nepravomoćnim sudskim odlukama, kao što je potraživanje od Međimurjevisokogradnje.
Naravno da će se takva pravila vrijediti za sve sudionike. Ne vidim u čemu je poanta vašeg pitanja?
Primijetili ste da Carek trejda i da čuči i na bidu i na asku, pa vam nije više ostavio manevarskog prostora. Otud i ova nelikvidnost jer se zaključilo da dionice nestaju, a rezultati od trejda u minusu. Za razliku od vas on namjerava duže ostati u ovoj dionici, zato vas polako i “čisti” od “nametnika”! LP!
[/quote]
[/quote]
Izgleda da vi ne razumijete što su to potraživanja temeljena na nepravomoćnim sudskim odlukama, kao što je potraživanje od Međimurjevisokogradnje.
Naravno da će se takva pravila vrijediti za sve sudionike. Ne vidim u čemu je poanta vašeg pitanja?
[/quote]
Poanta je vrlo jednostavna i mislim da ste vrlo dobro razumijeli… tj. ista se svodi na reprocitetno pravilo…Ujedno ako se ne varam potraživanja od Međimurjavisokogradnje tako i tako se ne vode u FI Ingre shodno tome ja ne razumijem vaše gornje navode… tj. zbog čega bi isto bilo pozitivno za Ingru?
zztop@
Kad savladate osnove, onda će te i sami razumjeti. Ovako to ispadne čisto gubljenje vremena s vama! LP!
zztop@
Kad savladate osnove, onda će te i sami razumjeti. Ovako to ispadne čisto gubljenje vremena s vama! LP!
Osnova se sastoji u tome da vi pokušate reči da Međimurje možda više neće moći pokretati stečajni postupka nad Ingrom… Ujedno Ingra potraživanje od Međimurju ne vodi u bilanci ili bolje rečeno pod rezerviranjima… ili po vama griješim ?? jer je kako biste vi rekli dug nepravomočan… no, ako trenutno je, ali u dogledno vrijemepostane pravomočan…. ? koliko će onda kapital i rezerve Ingre tada iznositi…
koliko Međimurjevisokogradnja potražuje lijepo vam je Oppenheimer naveo ne tako davno ovdje:
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/256280/Sudac-ih-sokirao-Ingra-sve-blize-stecaju.html
džizus, ak’ pukne i ova brana na 3.20 onda bi mogel slijediti slobodan pad ispod 3kn. Kaj tehničari vele, do kolko?
A tih 47.000 komada se more i gledati ko neko kolko-tolko održavanje razine iznad 3kn. Samo ak se makne i počisti tih par tisuća do 3kn i to je onda to!
[emo_namigusa]
Ovih 65 000 do 3,20 nije brana. Ljudi bi kupili ak ima ovčica željnih da se riješe vune.
džizus, ak' pukne i ova brana na 3.20 onda bi mogel slijediti slobodan pad ispod 3kn. Kaj tehničari vele, do kolko?
A tih 47.000 komada se more i gledati ko neko kolko-tolko održavanje razine iznad 3kn. Samo ak se makne i počisti tih par tisuća do 3kn i to je onda to!
[emo_namigusa]