Uprava ima “skromne plaćice” pa gdje je onda ta lova?? Koliko po vama vrijedi arena.tj koliko bi se trenutno moglo dobiti za nju.
što znaći dokapitalizacija od 100-200 miliona ako je godišnji minus 100miliona, da se produži agonija još dvije godine???
Dokumentacija se izrađuje. Imamo rok do 22.7. kojeg ćemo se držati. …Nadam se da s ovim nisu mislili da će predati dokumentaciju zadnji dan,ili jesu??
Lagano se neko na 3,4 iskrcava…samo novi nalozi izbijaju….
Carek -3290 kom
Skužio je da se naivno zaletio u stečajušu pa bježi dok još može.
ing@ nista se ne desava,,,samo ces malo skuplje kupovati nego prosli puta [emo_smijeh]
Dokumentacija se izrađuje. Imamo rok do 22.7. kojeg ćemo se držati. …Nadam se da s ovim nisu mislili da će predati dokumentaciju zadnji dan,ili jesu??
Sumnjam da će dokumentaciju predati prije 01.07.2013. iz razumljivih razloga. Od tada se počinju primjenjivati Evropske regulative vezane uz nepravomoćna potraživanja. Najvjerovatnije odmah početkom 7 mjeseca, u prvom tjednu zasigurno. Ovog na 3,40 su lijepo počistili!
optimist1
smanji na 3 po stranici.
Znam jednog koji kupuje a sa paralelnim nickom piše negativu. Nisi li i ti takav? INGRA će preživjeti sve nedaće. Sva sreća da stanje firme ne ovisi o cijeni dionice koja je debelo nerealna. Prema svim poteškoćama cijena nije smjela biti manja od 10kn. No dobri meštri su je debelo zatukli i prikupili u velikim količinama po raznim računima ispod top10.
Skužio je da se naivno zaletio u stečajušu pa bježi dok još može.
[/quote]A jakog bježanja. Nije prodao niti 1% dionica i sad je to spektakularno bježanje. Što sve nećete strpati u druk. Pitate li se kada gdje je granica ukusa dok pljujete po ovoj dionici? Pozz svima, i moderatoru.
optimist1
smanji na 3 po stranici.
Znam jednog koji kupuje a sa paralelnim nickom piše negativu. Nisi li i ti takav? INGRA će preživjeti sve nedaće. Sva sreća da stanje firme ne ovisi o cijeni dionice koja je debelo nerealna. Prema svim poteškoćama cijena nije smjela biti manja od 10kn. No dobri meštri su je debelo zatukli i prikupili u velikim količinama po raznim računima ispod top10.
optimist1
smanji na 3 po stranici.
Od kud ti to? Već bezbroj puta je bezbroj forumaša tvrdio da cijena treba biti 1 kunu, ne misliš da su možda oni u pravu?
ja cu ti poslat i ime i prezime i adresu,ako ti treba i broj telefona pa me nazovi ako ti treba neki podatak o meni, nemam niti jedan nick lažni,ovo mi je drugi nik ,prvog mi je moderator ukinuo zbog nekih prepucavanja još u vrijeme vlada1111.
Imam ingru, , ne kupujem je više. a ovo sam namjerno razvuko u par postova. a ne pišem sigurno više od tebe i nekih pojedinaca na ovoj temi. idući moj post će biti kad ingra izađe s dokumentaciom,znaći vjerovatno 22.7 jer do tada će se ovdje pričat samo prazne priče.