INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Od ovog što izlaskom u 11:53:27 h pokušava spasiti što se spasiti dade?
Povijest poznaje ulagače koji su kupovali "na dnu" i sve izgubili.
Želim mu svaku sreću. Trebat će mu.

X ti si stvarno neki fatalista ili drukaš za svoj račun i ovdje i na Diokiju.Čovječe ili kupi ili prodaj svi već znamo tvoj stav.Želim sreću svim dioničarima pa tako i tebi!

treba u minus još dodati unaprijed i 130miliona minusa za ovu godinu-cca, jer evo 6mjesec,posla nema niti jednog u ovoj godini.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

@ izvor
Nemoj moje postove uzimati previše osobno. Samo sam napisao kako ja vidim i doživljavam Ingru. Volio bih da oživi i da sve bude lijepo kao nekad, ali …
Svaka dokapitalizacija ove firme je kao davanje umjetnog disanja nekome tko se utopio prekjučer. Vidjet ćemo tko će dati lovu za dokapitalizaciju i koliko. Volio bih da ta priča uspije i Ingra oživi, ali … opet ali. Zasad se sve svodi na načelni dogovor sa vjerovnicima. Načelni. Nitko se ne usudi ništa staviti na ovjereni papir.
Na Diokiju nisam pisao. On je priča za sebe.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Do 01.07.2013 je bespredmetno pisati bilo što ovdje, jer do tada se neće desiti ništa. Jedino ovakva prepucavanja tipa ide gore ili ide to dole. Poslije se može očekivati zahtjev za odblokadu računa i plan restruktuiranja. Razloge sam već naveo u prijašnjim postovima. Pokušaji dizanja ili spuštanja cijene do tada ostat će samo pokušaji i gubljenje vremena i troškovi naknada za transakcije.
Niti jedna vrsta drukanja ovdje više ne znači ništa jer većina očekuje konkretne činjenice, i tek po objavi istih odredit će se daljnji smjer cijene.
LP!

Plan restrukturiranja? Temeljen na čemu? Na svjetloj budućnosti? Bez poslova, a nema ih, sve je uzalud. Neka netko stavi link o kakvom zanimljivom novom poslu. Restrukturiranje (odbacivanje svega što nije osnovna djelatnost) ima smisla u Dalekovodu i IGH-u koji imaju poslove i koji ponešto stalno rade. Ingru se može restrukturirati 100 puta, 200 puta. Jedino da promjene kompletnu djelatnost i počnu se baviti nečim desetim, a to je malo vjerojatno. Na dan 1. srpnja ništa se bitno neće dogoditi u segmentu o kojem se raspravlja na ovoj temi na ovom forumu. Vrijeme će pokazati istinu. Nažalost.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Sve bitno ovdje http://www.mojedionice.com/dionica/INGR-R-A se crveni do boli. Za ovdje biti optimist stvarno moraš … ne znam što. U četvrtak je bila prilika za izletit i spasiti što se spasiti dade. Carek podmetnuo leđa. Da li će još koji puta? I na kojoj cijeni slijedeći put?

Cerek podmetnuo leđa…prije bih rekao kupio pametno na dnu…
[/quote]

Ma na kojem dnu na Ingri pa njoj niti kuna okruglo još nije dno, znači daleko smo mi još od dna.[emo_palacd]

Carek -3290 kom

...

Carek -3290 kom

..jeli + ili – 3290 komada?

minus

...

minus

Malo zatrejdo Carek, al nije uspio veći izlaz na 3,7

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Jedino što se u zadnjih godina radi u ingri je vođenje sudskih sporova.

Znaći ne zarađuje se ništa jer po minusu od 300miliona u zadnje tri godine ja ne vidim neke prinose od tih poslova.zar nije bio posao od 56miliona eura, pa jer se tu nešto zaradilo???

New Report

Close