INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

TREBA PRODAT !!!!

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

..NEŠTO SE POZITIVNO KUVA..KA I UVIK PRVO ĆEMO NARAST A ONDA SAZNAT ŠTA SE KUVALO!!!!

Rast, a nema vijesti.
kakav rast [emo_zacudjen] ovo je tek skupljanje …prestalo je kapat na bid pa se mora ovako…[emo_smijeh]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Gledam DIOKI i ne mogu vjerovati, od ATL skočio 400% a proizvodnja ni pokrenuta, ako nama odblokiraju račun, prodamo Arenu i počmu dolaziti priljevi od posla u Alžiru, šta bi tu moglo biti, rast s koliko nula????? Bog zna.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Ja saam na vašoj strani!
Nadam se da ćete u novom mješanju karata pobrati vrhnje ( na poslovima koji su već sada 99% sigurni u srednjoročnom razdoblju u RH )!
Sretno.

Meni je sve jasno!

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Meni je sve jasno!

..i meni je..deblokada je blizzuuu..

Gledam DIOKI i ne mogu vjerovati, od ATL skočio 400% a proizvodnja ni pokrenuta, ako nama odblokiraju račun, prodamo Arenu i počmu dolaziti priljevi od posla u Alžiru, šta bi tu moglo biti, rast s koliko nula????? Bog zna.
zato zauzimaj poziciju na vrijeme,,,tamo na diokiju se iskrcava i trpa se ovdje lova…

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Predstečajna je na čekanju dokle se mirovincima ne povise kvote za ulaganja, tko li če biti kupac arene???

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Predstečajna je na čekanju dokle se mirovincima ne povise kvote za ulaganja, tko li če biti kupac arene???

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

ako niste uspjeli pročitat što pozitiva kaže evo još jednom :Predstečajna je na čekanju dokle se mirovincima ne povise kvote za ulaganja, tko li če biti kupac arene???

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

New Report

Close