TREBA PRODAT !!!!
Rast, a nema vijesti.
Gledam DIOKI i ne mogu vjerovati, od ATL skočio 400% a proizvodnja ni pokrenuta, ako nama odblokiraju račun, prodamo Arenu i počmu dolaziti priljevi od posla u Alžiru, šta bi tu moglo biti, rast s koliko nula????? Bog zna.
Ja saam na vašoj strani!
Nadam se da ćete u novom mješanju karata pobrati vrhnje ( na poslovima koji su već sada 99% sigurni u srednjoročnom razdoblju u RH )!
Sretno.
Meni je sve jasno!
Meni je sve jasno!
..i meni je..deblokada je blizzuuu..
Gledam DIOKI i ne mogu vjerovati, od ATL skočio 400% a proizvodnja ni pokrenuta, ako nama odblokiraju račun, prodamo Arenu i počmu dolaziti priljevi od posla u Alžiru, šta bi tu moglo biti, rast s koliko nula????? Bog zna.
Predstečajna je na čekanju dokle se mirovincima ne povise kvote za ulaganja, tko li če biti kupac arene???
Predstečajna je na čekanju dokle se mirovincima ne povise kvote za ulaganja, tko li če biti kupac arene???
ako niste uspjeli pročitat što pozitiva kaže evo još jednom :Predstečajna je na čekanju dokle se mirovincima ne povise kvote za ulaganja, tko li če biti kupac arene???