INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Carak zna da će se danas račun odblokirati?

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

ajde kad govoriš o odblokiranju računa. što misliš ti,ili bilo tko drugi koliko će to imati utjecaja na cijenu dionice?? osobno mislim ne mnogo,vi??

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

..tribali bi se vrtit oko 4 kn

Uz još ugovoreni novi posao, jako visoko

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Uz još ugovoreni novi posao, jako visoko

..tribali bi se vrtit oko 4 kn

Četiri kune znači rast? Što su dobili neki novi veliki posao ? Ili su vratili dugove? Koja je to nova pozitivna informacija za rast umjesto stečaja?

e sad ti ideš u krajnosti, a bez posla??

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Prodaja arene je jedini izlaz iz krize za ingru, koliko će onda dionica narasti po vašem mišljenju?

Prodaja arene je jedini izlaz iz krize za ingru, koliko će onda dionica narasti po vašem mišljenju?

Zašto za INGRU još nema ništa od obavijesti na FINI, a za IGH ima?????

[emo_zacudjen]

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

Na 1 kunu mislim.[emo_namigusa]

hoće li ovaj četvrtak 6.06. biti isplaćena kamata…?
http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:2:2381991148423601::::P2_SEC_CODE,P2_PROCESS,P2_PROCESS_VALUE,P2_PROCESS_MESSAGE:AYO9B6,31,INGR-O-11CA,Pregled podataka za vrijednosni papir:

New Report

Close