INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda kupuje na blef iako sumnjam da je tako, jer nisu baš vremena za takve poteze.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

zakaj se Carek krca? [emo_naivan]

tramell@ i ne samo on..vrlo je zanimljivo od top 11 do 20 [emo_smijesak]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Prvih deset kupuju a dionica pada nešto gadno smrdi ovdje …
kako vam muzu dionice strućno !!!

Dionice odlaze u tuđe ruke …papa..papa
Kad skoći za 100-200% svi će se ćuditi otkuda
A ekipa vrijedno skuplja dionice
Narikaće pjevaju pjesme
Stećaj stećaj stećaj

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

CAREK + 14 000 komada. Zna li nešto??

sjećam se kad je išao dokap Ingre pa je Opi kupio na 18 kn par tisuća komada, svi su mislili da je to siguran zna da će dionica rasti, a gle gdje je sada, na jadne 3 kn!

Po ovoj smiješnoj cijeni nije problem nakupiti 100 000 komada INGRE. Narod prodaje pošto zašto, za kruha neki nemaju. Pogledajte HT, najviše se prodaju paketi 63,69. Odlazi “obiteljsko srebro” po puno manjoj cijeni od kupljene. Dovedena je raja pred rub i prodaje sve što ima, pošto zašto. Tako je i na INGRI,najpodcjenjenijoj dionici na ZSE.

neće uvijek biti ovako.

Nažalost, svatko tko kupi dionicu Ingre trebao bi dobiti barem 100 kunića – SAMO NE ZNAM OD KOGA!!! ( pogotovo oni koji su kupovali po 20-etak tisuća kunića!!)

E moji dečki, upravo mi susjed jučer REĆE – najvjerojatnije NEMA PLAĆE ( malo mi je izgledao izgubljen i bljedunjav ) Inače jedan od starijih po staži u INGRI!!!( od onih što su ostali )
Puno sreće svima u budućnosti

Ingra je po svemu debelo precijenjena, možda ali možda vrijedi 1 kunu.
[/quote]
Znaš li kako je Cerek došao do jeftinih 140 000 kom? Pišući negative o INGRI, kako ne vrijedi ni 2 kune. Kažem vam, tu je on pisao(piše) i to sa 3 imena. Iznenaditi ćete se kad vam otkrije tko je. [emo_naivan]

Ak ne vrijedi 1 kunu, zakaj onda niko neće prodati po 3 i kusur?
Zakaj Ti nećeš prodati sad dok je skupo, pričekati malo i kupiti po 1 kunu?
Samo (se) pitam…
[emo_namigusa]
[/quote]

neće uvijek biti ovako.

sjećam se kad je išao dokap Ingre pa je Opi kupio na 18 kn par tisuća komada, svi su mislili da je to siguran zna da će dionica rasti, a gle gdje je sada, na jadne 3 kn!
[/quote]

http://liderpress.hr/arhiva/131181/ [emo_naivan]

[/quote]

http://liderpress.hr/arhiva/131181/ [emo_naivan]
[/quote]
članak je od 16. lipnja 2011.

Haha kakav fail od tramella.

Hm, kota 3,20 nikak da padne.
Udrili smo žestoko, a u sledećem susretu, bit ćemo još žešći!(?)
[emo_namigusa]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

New Report

Close