INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Riki:

Društvo Ingra d.d. dostavilo je obavijest da je dana 6 i 7. veljače 2008. godine steklo 40 vlastitih dionica. Navedene dionice stečene su temeljem transakcija na burzi i čine 0,08% temeljnog kapitala Izdavatelja. Nakon stjecanja navedenih dionica društvo posjeduje ukupno 1.065 dionica Izdavatelja koje čine 2,13% temeljnog kapitala Izdavatelja.

U svakom slučaju ohrabrujuće.
Trezor ne bi kupovao da nema opravdane razloge za vjerovati da je ovo dno dna.
sjetimo se u 11. mjesecu je trezor kupovao oko 48 000 , tada je to bilo dno.[thumbsup]

a možda se znalo da netko ide van s 40 kom, nemojte se odma svi prihvatit brojke 40, pa je ingrica morala kupit jer bi u suprotnom dionica pala na 30000

vidim da isto razmišljamo kolega insider

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

kupnja:
40.000,00 100
37.001,00 1
37.000,00 60
36.004,00 1
36.002,00 4
35.001,01 1
35.000,00 2
34.800,00 10
33.150,00 1

Blago jučerašnjim kupcima po 37, 38 i 39…. [lol] bit će veselja danas…

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

E, ko je imao para pa kupio po toj bagateli………….

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

firma ponovno i danas kupuje!

dan je pametniji od noći

Kad zna da je ovo smijesna cijena.
koliko citam moj novac u Makedonijata samo dobre vijesti..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

da da u makedniji ljep vijesti, ali bojim se da mene ovaj manevar sa 100 komada nije uopće obradovo

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Vidimo ako mirovinci ulaze po 40k kuna, to znači da su dobro razmislili da je ova razina
jako prihvatljiva što se tiče cijene.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Vidimo ako mirovinci ulaze po 40k kuna, to znači da su dobro razmislili da je ova razina
jako prihvatljiva što se tiče cijene
.

drago mi je da se pojavljuje kakav takav interes na kupnji, al kolega molim te da razmisliš o ovome što si napisao…

pa isto tako su oni bili dobro razmislili i na 60 000 kn , i to im je bila jako prihvatljiva cijena… [lol]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

vidim da isto razmišljamo kolega insider

ima ingre za sve i to još niže…sam nek kupuju ovi kolko hoće

Von Braun:

jako prihvatljiva što se tiče cijene
.

drago mi je da se pojavljuje kakav takav interes na kupnji, al kolega molim te da razmisliš o ovome što si napisao…

pa isto tako su oni bili dobro razmislili i na 60 000 kn , i to im je bila jako prihvatljiva cijena… [lol]

da sam i ja na 60000 kupovo i ja bi sad bez razmišljanja ulazio…da si srežem hehe

Kolege , pa lijepo je da nas mirovinci ili sama Ingra brani ali dovoljan je samo jedan namjerni
rušitelj kao sada da namjerno za……….be cijelu priču radi još jeftinijeg dokupa.

Ovo je škola dioničarskih igara za sve !!

UČITE , UČITE

New Report

Close