INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dno je blizu ..lastika je napeta [emo_ooooo]

sve mi se čini da će ta lastika ubrzo puknuti…a s puknućem i cijena ide ispod 3 kn
[/quote]zakucavanje nam i treba,,inace nema odbijanja..
[/quote]

Znači, očekujemo lošu vijest za “zakucavanje”? a onda sleduje napucavanje!
Hm, danas je petak, mogel bi se za kraj tjedna dogoditi egzibicijski susret.
[emo_namigusa]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

3kn danas mora pasti

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

3kn danas mora pasti
prozor mora pasti [emo_ooooo]
brdo vas je vani,i prenisko cekate ,a to je dobro…
nema navlacenja ,,market je uvjek u pravu ..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

BLASH
[emo_namigusa]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

3kn danas mora pasti
Kolega molim ljepo kojom metodom ste došli do tog zaključka!?

mi čekamo prenisko a ti si ušo na 4kn

Hoće li biti ustaljen i dobro provjeren scenarij:
Punjenje aska pa prosipanje po bidu 1-2 tisućice i čekanje u zasjedi, pa nakon toga opet malo po bidu da se pokrene panika pa negativa komentari i td? Već viđeno. Ili će biti malo mušterija pa ćemo u zelenilo? Bumo vidli. U svakom slučaju ugodan vam ovaj kišni dan.

neće uvijek biti ovako.

3kn danas mora pasti
Kolega molim ljepo kojom metodom ste došli do tog zaključka!?
[/quote]

metodom provokacije!

optimist1@ yes..od tada sam 10 puta jos isao nutra van..sad neznas di sam [emo_plazi] mozda smo zajedno negdje na bidu [emo_zloban]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

optimist1@ yes..od tada sam 10 puta jos isao nutra van..sad neznas di sam [emo_plazi] mozda smo zajedno negdje na bidu [emo_zloban]
Deset puta trgovali a promet jedva premasio milion kuna i to onako odoktivno.I sad ocekujete da vas netko ozbiljno shvati…[emo_palacd]

netko je to dobro zaštopao na 3,35…za sad bez rezultata…u svakom slučaju ne dozvoli trgovinu po većoj cijeni…ili ga moramo pojesti…ili čekati da se natrpa jeftinim dionicama…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

bodul11@ puno vas se ovdje bavi tudjim novcanikom , znas da je to nepristojno da ne kazem bezobrazno…ako vam je to dusevna hrana..samo naprijed..ovo je ticker stvoren za sisanje ,ove nece gore dok vas vecina ne rasproda i onda ide sisanje po 200 ti put [emo_smijesak]

New Report

Close