sve mi se čini da će ta lastika ubrzo puknuti…a s puknućem i cijena ide ispod 3 kn
[/quote]zakucavanje nam i treba,,inace nema odbijanja..
[/quote]
Znači, očekujemo lošu vijest za “zakucavanje”? a onda sleduje napucavanje!
Hm, danas je petak, mogel bi se za kraj tjedna dogoditi egzibicijski susret.
[emo_namigusa]
3kn danas mora pasti
3kn danas mora pasti
brdo vas je vani,i prenisko cekate ,a to je dobro…
nema navlacenja ,,market je uvjek u pravu ..
3kn danas mora pasti
mi čekamo prenisko a ti si ušo na 4kn
Hoće li biti ustaljen i dobro provjeren scenarij:
Punjenje aska pa prosipanje po bidu 1-2 tisućice i čekanje u zasjedi, pa nakon toga opet malo po bidu da se pokrene panika pa negativa komentari i td? Već viđeno. Ili će biti malo mušterija pa ćemo u zelenilo? Bumo vidli. U svakom slučaju ugodan vam ovaj kišni dan.
optimist1@ yes..od tada sam 10 puta jos isao nutra van..sad neznas di sam [emo_plazi] mozda smo zajedno negdje na bidu [emo_zloban]
optimist1@ yes..od tada sam 10 puta jos isao nutra van..sad neznas di sam [emo_plazi] mozda smo zajedno negdje na bidu [emo_zloban]
netko je to dobro zaštopao na 3,35…za sad bez rezultata…u svakom slučaju ne dozvoli trgovinu po većoj cijeni…ili ga moramo pojesti…ili čekati da se natrpa jeftinim dionicama…
bodul11@ puno vas se ovdje bavi tudjim novcanikom , znas da je to nepristojno da ne kazem bezobrazno…ako vam je to dusevna hrana..samo naprijed..ovo je ticker stvoren za sisanje ,ove nece gore dok vas vecina ne rasproda i onda ide sisanje po 200 ti put [emo_smijesak]