INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pojacava se broj postova..interes je pojacan…di cekamo na 2.80-3,00 kn?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

dno je blizu ..lastika je napeta [emo_ooooo]

Od kada ste kupili po 5 kuna vaša lastika se napinje pazite da ne pukne od velikog napinjanja.

zadnja 3,24 a na prodaji desetci skrivenih naloga.
[/quote]To su zna se već, sijači panike, ali na bidu čekaju spremni preuzeti ošišane ovčice sa desecima tisućica. Pa sretno im bilo. Što se prije riješimo paničara i neuspješnih burekdžija kojima je prihvatljiv gubitak 5%, nema nam pomaka na više.

neće uvijek biti ovako.

da je ingra imala riješenje,nebi čekala godinu dana i dozvolila si ulazak u predstečajnu nagodbu i time ugroziti neke od stečenih poslova, Da su imali nekog partnera koji bi htio ući u ingru kroz dokapitalizaciju napravili bi to i prije, tako ja ću reći ponovo a moderator će opet pobrisati po tko zna koji put,ovo je samo produžetak agaonije,koja mi se čini neće doro završiti. Dioničar sam ingre i te dionice sam već prekrižio,pa ako uspiju nešto iskemijati dobro a ako ne što je tu je.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

dno je blizu ..lastika je napeta [emo_ooooo]

sve mi se čini da će ta lastika ubrzo puknuti…a s puknućem i cijena ide ispod 3 kn
[/quote]zakucavanje nam i treba,,inace nema odbijanja..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

da je ingra imala riješenje,nebi čekala godinu dana i dozvolila si ulazak u predstečajnu nagodbu i time ugroziti neke od stečenih poslova, Da su imali nekog partnera koji bi htio ući u ingru kroz dokapitalizaciju napravili bi to i prije, tako ja ću reći ponovo a moderator će opet pobrisati po tko zna koji put,ovo je samo produžetak agaonije,koja mi se čini neće doro završiti. Dioničar sam ingre i te dionice sam već prekrižio,pa ako uspiju nešto iskemijati dobro a ako ne što je tu je.
A kako si IGH i Dalekovod dozvolili predstečajnu? Zaboravljaš obavijest koju je poslala uprava. Pa evo čitaj ukratko.

Kompanija je u petak na burzi objavila da je postigla načelan dogovor s vjerovnicima o planu restrukturiranja, a taj će se plan realizirati kroz predstečajnu nagodbu.

Nekoliko minuta nakon što je ta vijest objavljena na burzi, došla je dopuna u kojoj stoji da je predstečajna nagodba počela u četvrtak 18. travnja. Iz Ingre također kažu kako spekulacije o otvaranju stečaja smatraju bespredmetnima.

neće uvijek biti ovako.

@Megido1
IGH je predao zahtjev 17.05., a Ingra 18.04. … no, IGH je već dobio riješenje od nagodbenog vijeća i to danas… a Ingra do dana danas nije… ne brine li te to… ?

A kako si IGH i Dalekovod dozvolili predstečajnu? Zaboravljaš obavijest koju je poslala uprava. Pa evo čitaj ukratko.

Kompanija je u petak na burzi objavila da je postigla načelan dogovor s vjerovnicima o planu restrukturiranja, a taj će se plan realizirati kroz predstečajnu nagodbu.

Nekoliko minuta nakon što je ta vijest objavljena na burzi, došla je dopuna u kojoj stoji da je predstečajna nagodba počela u četvrtak 18. travnja. Iz Ingre također kažu kako spekulacije o otvaranju stečaja smatraju bespredmetnima.
[/quote]
Bit će onda da su se zagubili papiri od ingre, igh već odblokiro račun,a ingra je valjda na dnu ladice??? il se varam?

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Transakcija: 3,25 kn KOMADA 1.
Sjeća li se tko manje transakcije na ZSE.

neće uvijek biti ovako.

Nije se ništa zagubilo nego nije isto imati blokirano 700 ljudi kojima hitno treba isplatiti plaće (IGH) i 13 koliko ih Ingra d.d. ima na svojem popisu i koji vjerojatno imaju čime platiti “kiriju”. Osim toga Ingra sama ne ostavlja dojam da joj se previše žuri oko predstečajne s obzirom da (na Twiteru) tvrde kako im ugovorni poslovi nisu ničim ugroženi.

Kaze FINA:

> dostavljamo kontakt telefon nagodbenog vijeća, pa možete pitati:
>
> 01/612 8123

…pa probajte nazvati..

[/quote]
Bit će onda da su se zagubili papiri od ingre, igh već odblokiro račun,a ingra je valjda na dnu ladice??? il se varam?
[/quote]Varaš se kao i obično.

neće uvijek biti ovako.

Nije se ništa zagubilo nego nije isto imati blokirano 700 ljudi kojima hitno treba isplatiti plaće (IGH) i 13 koliko ih Ingra d.d. ima na svojem popisu i koji vjerojatno imaju čime platiti "kiriju". Osim toga Ingra sama ne ostavlja dojam da joj se previše žuri oko predstečajne s obzirom da (na Twiteru) tvrde kako im ugovorni poslovi nisu ničim ugroženi.

Ima i koristi od toga što sve ide polako, kako od kupovanja dionica za ništa, tako i u drugim sektorima.
A kad budu prodavali po 200 kn biće sjećanja na ove dane. Sada će neko reći da je to nemoguće. Sjetite se 413 kn, kako je tada bilo pomisliti da će biti 3-4 kn??? Nema nemogućeg.

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close