INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne znam.. pitajte FINAu ili INGRAu., pa nam javite..

Mozda dobijete neki odgovor…

ako ste dioničar Ingre… za vašu suvlasničku imovinu te promocije iste se trebate valjda boriti Vi , a ne ja… [emo_namigusa]

Nekak mi se čini da bi se i INGR-R-A mogla pridružiti DLKV i IGH.
[emo_beztona]

obratno,oni se njoj pridruzuju-u kretanju cijene…

Sa Twittera:

…, pitajte Finu. Zahtjev smo predali 18.4. Čekamo da predmet uzmu u rad i da nas pozovu.

Sa Twittera:

…, pitajte Finu. Zahtjev smo predali 18.4. Čekamo da predmet uzmu u rad i da nas pozovu.

Gužva je sa tolikim zahtjevima, treba doći na red. Igor ne traži protekciju već kulturno čeka svoj red. Pošteno.

neće uvijek biti ovako.

tko zna koliko puta su ovi sami sebi vec prodali ove dionice. Danas po 3kn il ćemo morat sačekat do sutra??

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

dno je blizu ..lastika je napeta [emo_ooooo]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Od kada ste kupili po 5 kuna vaša lastika se napinje pazite da ne pukne od velikog napinjanja.

zadnja 3,24 a na prodaji desetci skrivenih naloga.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

OIB 14049708426
http://predstecajnenagodbe.fina.hr/pn-public-web/predmet/search

Skuplja se skuplja, a investor ne radi. Tko li kupuje?

neće uvijek biti ovako.

@ZZ: i? sta to znaci?

Pa rekli su iz INGRE da nisu jos uzeli njihov predmet, niti ih zvali. FINA steka u cijelom procesu.

Gospodo, iz nekakvog stečenog iskustva svakodnevnog gledanja na Finine stranice za ps nagodbu, ne bih rekao da šteka Fina. Uzmimo dva primjera – Optimu i IGH. Postupak je pokrenut u manje od tjedan dana nakon zahjeva.
Meni se čini da će uprava Ingre odugovlačiti koliko god može, da zadrži svoje fotelje. A postupak ionako ne mora biti pokrenut odmah, jer je moguće ne dostaviti dio dokumentacije, pa tražiti dodatnih 30 dana, pa nakon toga još 30.
Vjerujem da je INGR jako daleko od nekakvog suvislog prijedloga vjerovnicima.

sve mi se čini da će ta lastika ubrzo puknuti…a s puknućem i cijena ide ispod 3 kn

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

New Report

Close