INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Leont !

To je problem kad trgujem i odgovaram sa svojim kopypast i prepravljam, [emo_vrtimise][emo_vrtimise], ali sve u svemu treba čovjeku pomoč.

Prstusridi !

Pojma ti nemam, nemoj mene slušat , ja samo dajem moje mišljenje. Ali mislim da Ingra nema šansi za obstanak, Pa Igi ima barem 10 stvarno top laži od 10.1.02012 pa do danas [emo_mrgud].
Ja mu nasjeo na dvije i izišao.
I nevjerujem da če Ingra preživjet. Lp.

Tko kaže da naši nemogu raditi vani?

http://www.seebiz.eu/konstruktoru-i-indijskom-partneru-posao-od-335-milijuna-dolara/ar-64364/

neće uvijek biti ovako.

izgleda da ingra niti nema uvijeta za predstečajnu s obzirom da se ovoliko čeka???

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

a kako je bila lipa ona ponuda od 6kn od đure,sad bi ih vukli za nogavicu ovi iz ingre da im to opet ponude.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Svetijoza !

Hvala na iskrenom odgovoru.
Onda radije idem u investiciju neke druge perspektivnije delnice.

Leont !

To je problem kad trgujem i odgovaram sa svojim kopypast i prepravljam, [emo_vrtimise][emo_vrtimise], ali sve u svemu treba čovjeku pomoč.

Prstusridi !

Pojma ti nemam, nemoj mene slušat , ja samo dajem moje mišljenje. Ali mislim da Ingra nema šansi za obstanak, Pa Igi ima barem 10 stvarno top laži od 10.1.02012 pa do danas [emo_mrgud].

To je problem kad koristiš više identiteta!

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

Leont !

Prstusridi !

Ne vjeruješ da će INGRA opstati a svaki dan imaš 5 postova na njoj.
što se toliko trudiš svaki dan ovdje kad vjeruješ da firme neće biti….
mislis da smo mi ovdje toliko naivni…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Svetijoza prica sam sa sobom 😀

To je problem kada imas previse nickova… :-D.. vjerojatno ovaj: prstusridi

daaaaaaaa, sad sam skuzio, 100% je prstusridi! Jer je koristio isti način odgovaranja u svome komentaru (ime pa razmak pa uskličnik). A moguće da ima i još identiteta!

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

Leont !

Prstusridi !

Ne vjeruješ da će INGRA opstati a svaki dan imaš 5 postova na njoj.
što se toliko trudiš svaki dan ovdje kad vjeruješ da firme neće biti….
mislis da smo mi ovdje toliko naivni…

[/quote]Zašto se uopće zamarate onima koji drukaju negativu i kupuju?

neće uvijek biti ovako.

@prstusridi, koji ti je bio nadimak prije 11.5.2013.?

dok je prstusridi online…svetijoza je off i obratno…
pritom rade iste gramatičke pogreške…
itd…itd…
kako naivno…
trebalo bi na forumu otvoriti nekakvu dječju stranicu pod nazivom “igraonica” ili sl. za ovakve likove.

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Nekoliko transakcija u samo 65 sekundi. Zar to ljudi zaista čuče i drže prst na tipki? Čudna je ova struktura investitora INGRE.

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close