Leont !
To je problem kad trgujem i odgovaram sa svojim kopypast i prepravljam, [emo_vrtimise][emo_vrtimise], ali sve u svemu treba čovjeku pomoč.
Prstusridi !
Pojma ti nemam, nemoj mene slušat , ja samo dajem moje mišljenje. Ali mislim da Ingra nema šansi za obstanak, Pa Igi ima barem 10 stvarno top laži od 10.1.02012 pa do danas [emo_mrgud].
Ja mu nasjeo na dvije i izišao.
I nevjerujem da če Ingra preživjet. Lp.
Tko kaže da naši nemogu raditi vani?
http://www.seebiz.eu/konstruktoru-i-indijskom-partneru-posao-od-335-milijuna-dolara/ar-64364/
izgleda da ingra niti nema uvijeta za predstečajnu s obzirom da se ovoliko čeka???
a kako je bila lipa ona ponuda od 6kn od đure,sad bi ih vukli za nogavicu ovi iz ingre da im to opet ponude.
Svetijoza !
Hvala na iskrenom odgovoru.
Onda radije idem u investiciju neke druge perspektivnije delnice.
Leont !
To je problem kad trgujem i odgovaram sa svojim kopypast i prepravljam, [emo_vrtimise][emo_vrtimise], ali sve u svemu treba čovjeku pomoč.
Prstusridi !
Pojma ti nemam, nemoj mene slušat , ja samo dajem moje mišljenje. Ali mislim da Ingra nema šansi za obstanak, Pa Igi ima barem 10 stvarno top laži od 10.1.02012 pa do danas [emo_mrgud].
To je problem kad koristiš više identiteta!
Leont !
Prstusridi !
Ne vjeruješ da će INGRA opstati a svaki dan imaš 5 postova na njoj.
što se toliko trudiš svaki dan ovdje kad vjeruješ da firme neće biti….
mislis da smo mi ovdje toliko naivni…
Svetijoza prica sam sa sobom 😀
To je problem kada imas previse nickova… :-D.. vjerojatno ovaj: prstusridi
daaaaaaaa, sad sam skuzio, 100% je prstusridi! Jer je koristio isti način odgovaranja u svome komentaru (ime pa razmak pa uskličnik). A moguće da ima i još identiteta!
Leont !
Prstusridi !
Ne vjeruješ da će INGRA opstati a svaki dan imaš 5 postova na njoj.
što se toliko trudiš svaki dan ovdje kad vjeruješ da firme neće biti….
mislis da smo mi ovdje toliko naivni…
[/quote]Zašto se uopće zamarate onima koji drukaju negativu i kupuju?
@prstusridi, koji ti je bio nadimak prije 11.5.2013.?
dok je prstusridi online…svetijoza je off i obratno…
pritom rade iste gramatičke pogreške…
itd…itd…
kako naivno…
trebalo bi na forumu otvoriti nekakvu dječju stranicu pod nazivom “igraonica” ili sl. za ovakve likove.