INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…pa nisu ih jos ni pozvali da dostave nedostajucu dokumentaciju tako da taj rok nije ni poceo teci…

tek se ceka prvi sastanak nagodbenog vijeca..

A tada bi trebao biti poznat plan restrukturiranja i moguce odblokiran racun.

nije bilo otpora??? pa protrgovano je dionicama u vrijednosti 50miliona kuna u 7dana a sad se trguje sa 50tisuća dnevno.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

zz , optimist …ne osjećate napetost u zraku ? ..sjedite i gledajte ..ak niste nutra…plačite ..:-)

@LeoNT
ako ih po vašoj tvrdnji još nisu pozvali na dopunu dokumnetacije, a druge koji su nakon Ingre poslali prijedlog ta predstečajnu nagodbu već jesu… na stranicama FINE vam lijepo piše kome npr. jesu…
želite time možda reči da netko možda namjerno produžuje rok… pa da krajnji rok budu čim krači… odnosno nepovoljna za Ingru…?

zz , optimist …ne osjećate napetost u zraku ? ..sjedite i gledajte ..ak niste nutra…plačite ..:-)

Upravo sam se 5000 puta rasplakao…
[emo_namigusa]

@ZZ:

??

Sta vam znaci: da krajnji rok bude sto kraci? Probajte se malo opsirnije i jasnije izrazavati.

Koji krajnji rok?

Krajnji rok za dostavu dokumentacije je 40 dana otkada se duznIk poziva na dopunu. (nije jos pocelo teci)
Krajnji rok za zavrsetak PSN je 120 dana od pocetka PSN. (nije jos pocelo teci)
Rok za otvaranje PSN od strane nadogdbenog vijeca je 8 dana. To je davno proslo kao sto je i za mnoge tvtrke do sada i to je problem nagodbenog vijeca. (dakle ignorirati)

Da su ih pozvali na dopunu dokumentacije, to bi bilo na stranicama FINE.

Izmisljate bezveze…nesto sto ne postoji…

@LeoNT
jeli činjenica ili nije činjenica da Ingra u vremenu od 01.10.2012 pa do sada… dakle ni nakon 7 i po mjeseci nema svu potrebnu dokumentaciju samo za prijedlog…? jeli i to po vama izmišljeno ili…?

Nije cinjenica. Gdje to pise?

Kada/Ako bude pisalo na stranicama FINE onda je cinjenica.

Ako nije izmisljeno, gdje ste procitali ili culi tu informaciju?

http://m.poslovnipuls.com/article/-komentar–imaju-li-hrvatski-gradevinari-buducnost-na-eu-trzistu-/?%2Ffront-page-home%2F=&article-id=1666

E pa eto.

Stalna na tom svijetu samo mijena jest

http://m.poslovnipuls.com/article/-komentar–imaju-li-hrvatski-gradevinari-buducnost-na-eu-trzistu-/?%2Ffront-page-home%2F=&article-id=1666

E pa eto.

Nisam neki znalac, al kako se može ozbiljno shvatiti neki članak koji analizira nešto, ako ne zna točno napisati niti ime firme…… Ako sam u pravu, firma se ne zove “Hidroelektrana-niskogradnja”, nego HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA d.d. ?!!??!?! ILI?

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

E pa eto.

Nisam neki znalac, al kako se može ozbiljno shvatiti neki članak koji analizira nešto, ako ne zna točno napisati niti ime firme…… Ako sam u pravu, firma se ne zove "Hidroelektrana-niskogradnja", nego HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA d.d. ?!!??!?! ILI?
[/quote]

ali izgleda da ste znalački dobro uočili da se Ingra ne spominje… pa zato možda mislite ili smatrate da ovaj članak nije ozbiljan… naime ostali nazivi navedenih tvrtki su točno napisani…. naravno, ako zanemarimi onaj jedan “i” viška kod Bilfingera… ili griješim?

E pa eto.

Nisam neki znalac, al kako se može ozbiljno shvatiti neki članak koji analizira nešto, ako ne zna točno napisati niti ime firme…… Ako sam u pravu, firma se ne zove "Hidroelektrana-niskogradnja", nego HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA d.d. ?!!??!?! ILI?
[/quote]

ali izgleda da ste znalački dobro uočili da se Ingra ne spominje… pa zato možda mislite ili smatrate da ovaj članak nije ozbiljan… naime ostali nazivi navedenih tvrtki su točno napisani…. naravno, ako zanemarimi onaj jedan "i" viška kod Bilfingera… ili griješim?

[/quote]

Grijesis.

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

New Report

Close